AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TS 400 ECO

Termék szám: 113594 Szállításra kész
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 25 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • A szennyeződéseket és a vízben lebegő részecskéket tartalmazó víz könnyebb szivattyúzásához, legfeljebb 30 mm szemcsemérettel
  • Korrózióálló, üvegszállal erősített polipropilén ház
  • Úszókapcsolóval van felszerelve az automatikus be- és kikapcsoláshoz
  • Tartalmaz egy 90°-os könyökcsatlakozást és kombinált csatlakozót a különféle tömlőméretek csatlakoztatásához
  • Egyszerű összeszerelés, jó kezelhetőség a visszahúzható fogantyúnak köszönhetően

A kompakt és megbízható AL-KO TS 400 ECO szennyvízhez használt búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza le a vizet szennyeződésrészecskékkel és akár 30 mm méretű részecskékkel együtt.

A robusztus erőgép: a TS 400 ECO szennyvízszivattyú

 

Szennyvízszivattyúkat használnak, ha erősen szennyezett folyadékokat kell eltávolítani, pl. súlyos áradás után, vizet szivattyúzni szennyezett tavakból vagy tartályokból, illetve gödrök kiürítésénél. Ilyenkor a víz mellett a szennyező részecskéket is kezelni kell, ami megnövekedett terhelést jelent és nagy teljesítményű motorra van szükség. Jó, ha Önnek AL-KO szivattyúja van.

A TS 400 ECO szennyvízszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus visszahúzható fogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 3,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a szennyvízszivattyú mobil módon vagy álló helyzetben is használható a vízleeresztéshez - természetesen tiszta vízhez is. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben található durva szennyeződésekkel is, az extra nagy szívónyílások segítenek ebben. A tiszta és szennyezett, akár 30 mm-es szemcseméretet is tartalmazó folyadékokat gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák. Erőteljes 400 W teljesítmény és akár 8000 liter/óra szivattyúzási mennyiség mellett a kiszivattyúzás és a vízátemelés nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és a szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot.

Az akár 6 méteres szállítási magassággal  is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90°-os könyökcsatlakozás univerzális csatlakozóval van felszerelve és az összes szabványos tömlőméret csatlakoztatható a mellékelt kombinált csatlakozófejjel.

Vásárolja meg az AL-KO TS 400 ECO szennyvízszivattyút

 

Vásárolja meg az AL-KO DRAIN 7500 Classic szennyvízszivattyút egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony támogatást nyújt a szennyezettebb vizek szivattyúzásához, elvezetéséhez.

Tartozékok

A kompakt és megbízható AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza le az akár 30 mm-es szennyeződésrészecskéket tartalmazó vizet is.

A robusztus erőgép: a TS 400 ECO szennyvízszivattyú

Szennyvízszivattyúkat akkor használnak, ha erősen szennyezett folyadékokat kell eltávolítani, pl. súlyos áradás után, szennyezett tavakból vagy tartályokból történő szivattyúzás esetén, gödrök kiürítésénél. Ilyenkor a vízben található szennyező részecskéket is ki kell tudni szivattyúzni. Ez jelentősen növeli a terhelést és a motor teljesítményének is nagyobbnak kell lennie. Jó, ha Ön rendelkezik AL-KO szivattyúval.

A TS 400 ECO szennyvízszivattyú műszaki adatai

A praktikus visszahúzható fogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 3,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a szennyvízszivattyú mozgatható vagy álló helyzetben is használható a szivattyúzáshoz - természetesen tiszta vízhez is. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben található durva szennyeződéssel is, az extra nagy szívónyílások ezt a célt szolgálják. A tiszta és akár 30 mm-es szemcsemérettel szennyezett folyadékokat is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzza.

A 90°-os könyök univerzális csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret csatlakoztatható a mellékelt kombinált csatlakozófejjel.

 

Vásárolja meg az AL-KO TS 400 ECO szennyvízszivattyút

Vásárolja meg az AL-KO DRAIN 7500 Classic szennyvízszivattyút egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony segítséget nyújt, ha fokozottan szennyezett vizet kell kiszivattyúzni.

 

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 8000 LPH
max.emelési magasság méterben 5 M
Motorteljesítmény wattban 400 W
Felület szívás mm-ig 35 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 4.5 KG
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Bruttó súly kg 5.1 KG
Doboz méret hossza (cm) 17 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (1.81MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.