AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TWIN 11000 PREMIUM

Termék szám: 112830 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Szennyvíz és tiszta víz szivattyú egyben
  • A szivattyú lábának könnyű beállításával könnyen válthatunk a szennyvízszivattyúzásról a tiszta víz szivattyúzásra
  • Szabadalmaztatott kombinált járókerék rendkívüli feltételekhez
  • Az optimális korrózióvédelem és a rozsdamentes acél kialakítás hosszú élettartamot biztosít

Praktikus, robusztus, többfunkciós prémium kombinált búvárszivattyú. Egyesíti a szennyvíz szivattyú és a tiszta vízhez használt búvárszivattyú előnyeit.


 

Két vízszivattyú egyben: az univerzális TWIN 11000 Premium búvárszivattyú

 

Ahol korábban két különböző szivattyúra volt szükség, az AL-KO TWIN 11000 Premium kombinált búvárszivattyú révén egy is elegendő. Igy ez a vízszivattyú egy valódi univerzális búvárszivattyú, melynek használata rendkívül rugalmas: használható szennyezett folyadékok kiszivattyúzására és továbbítására, például árvizek vagy földmunkák során, alkalmazható tiszta vizek kezelésére, például víz tavakból, esőhordókból vagy uszodákból történő kiszivattyúzására. A szabadalmaztatott TWIN-Combi-System jóvoltából sokoldalúan végezheti a horizontális szivattyúzást akár 8 mm-es vízszintig is. A megbízható multifunkciós készülék a 10 m-es kábellel, univerzális csatlakozással és hővédő kapcsolóval ellátott kiterjedt felszereltségével, valamint a rendkívül magas színvonalú kivitelezéssel is lenyűgöző.
 

A TWIN 11000 Premium kombinált univerzális búvárszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 7,2 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a multifunkcionális kombinált búvárszivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (25,3 x 19,3 x 31,7 cm), illetve a robusztus és rozsdamentes acél futótengelyeknek, az állandóan kenésben részesített és karbantartás nélküli golyóscsapágyaknak, a szilárd hármas tömítésnek és a stabil háznak köszönhetően nagyon tartós és megbízható univerzális szivattyút kap a vásárló. A rendkívül nagy szívónyílások révén a víz durva szennyeződéseivel is jól megbirkózik. Az akár 20 mm-es szemcsemérettel rendelkező, tiszta és piszkos folyadékokat is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzza.
850 wattos teljesítményével és 13.500 l/óráig terjedő vízszállítással a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. Az AL-KO TWIN 11000 Premium kombinált univerzális szivattyú úszókapcsolóval van felszerelve. Legfeljebb 7 méteres mélységig tud lemerülni. Akár 10 méteres emelőmagassággal  is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,5 coll, ami körülbelül 47,8 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klór tartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

TWIN 11000 Premium AL-KO kombinált univerzális búvárszivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg most az AL-KO TWIN 11000 Premium kombinált univerzális búvárszivattyút (tiszta vízhez) webshopunkon keresztül vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú a vízelvezetés nagyon rugalmas támogatását teszi lehetővé, és egyetlen eszközben egyesíti a szennyvízszivattyúk és a horizontális elszívású, tiszta vízhez használt szivattyúk összes előnyét.
 

Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: az AL-KO TWIN 14000 Premium még nagyobb teljesítményű kombinált búvárszivattyú. Ezenkívül különféle búvárszivattyúk állnak rendelkezésre különféle alkalmazási területekhez.

 

 

Az Ön előnyei

Megbízható, mindent tudó

Megbízható, mindent tudó

Az AL-KO TWIN merülő szivattyúk tartóbakja egyszerűen beállítható, így a szenny- és tisztavizes szivattyúk összes előnyét egyetlen gépben biztosítják – kihajtott szivattyúláb esetén a szennyezett víz kiszivattyúzható, felületszívás üzemmódban a maradék víz eltávolítható.

Nemes belső értékek

Nemes belső értékek

Az AL-KO merülő szivattyúk különösen hosszú élettartamát és megbízhatóságát strapabíró rozsdamentes acél tengely, karbantartásmentes golyóscsapágy, ellenálló háromlépcsős tömítés és masszív ház garantálja.

Minden esetre

Minden esetre

A szabadalmaztatott kettős üzemmódú rendszernek köszönhetően a kombinált többcélú merülő szivattyúk nem csak a szennyvizet szállítják el könnyedén, hanem az elárasztott felületeket vagy helyiségeket is leszivattyúzzák felületszívással.

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 13500 LPH
max.emelési magasság méterben 10 M
Motorteljesítmény wattban 850 W
Felület szívás mm-ig 8 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 7.2 KG
max.szemcseméret mm-ben 20 MM
Bruttó súly kg 8.2 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19.3 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 31.7 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 25.3 CM
Doboz méret hossza (cm) 27 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (7.38MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.