AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TWIN 14000 PREMIUM

Termék szám: 112831 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.22
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Az integrált szintkapcsolónak köszönhetően ideális keskeny aknákhoz
  • A szivattyú lábának könnyű beállításával könnyen válthatunk a szennyvízszivattyúzásról a tiszta víz szivattyúzásra
  • Szabadalmaztatott kombinált járókerék rendkívüli feltételekhez
  • Az optimális korrózióvédelem és a rozsdamentes acél kialakítás hosszú élettartamot biztosít
  • Szemcseméretek 30 mm-ig, szállítási sebesség max. 15000 l/óráig, 10 m-es szállítási vízszintig

Nagy teljesítményű, prémium kombinált búvárszivattyú. Egyesíti a szennyvíz szivattyú és a tiszta vízhez használt búvárszivattyú előnyeit.


 

Nagyon jó teszteredmények birtokában: a nagy teljesítményű TWIN 14000 Premium univerzális búvárszivattyú

 

Ahol korábban két különböző szivattyúra volt szükség, az AL-KO TWIN 14000 Premium kombinált búvárszivattyú révén egy is elegendő. Igy ez a vízszivattyú egy valódi univerzális búvárszivattyú, melynek használata rendkívül rugalmas: használható szennyezett folyadékok kiszivattyúzására és továbbítására, például árvizek vagy földmunkák során, alkalmazható tiszta vizek kezelésére, például víz tavakból, esőhordókból vagy uszodákból történő kiszivattyúzására. A szabadalmaztatott TWIN-Combi-System jóvoltából sokoldalúan végezheti a horizontális szivattyúzást akár 8 mm-es vízszintig is. A megbízható multifunkciós készülék a 10 m-es kábellel, univerzális csatlakozással és hővédő kapcsolóval ellátott kiterjedt felszereltségével, valamint a rendkívül magas színvonalú kivitelezéssel is lenyűgöző.
A Heimwerker Praxis szaklap (2016. februári kiadvány) tesztjében „1.3” (nagyon jó) osztályzatot kapott, ez az eredmény szintén igazolja a fentieket. A vizsgálati jelentés dicsérete szerint: „Ahol korábban két különböző szivattyúra volt szükség, ott most elég az AL-KO TWIN 14000 kombinált búvárszivattyú használata. A ház- és kerttulajdonosok örömmel várják, az ára is méltányos, 140 euró körüli áron megvásárolható. A Heimwerker-test.de (2016. májusi kiadvány) tesztjében hasonló, nagyon jó eredményt kapott: 5 csillagos értékelésből 4,5-et.
 

A TWIN 14000 Premium kombinált univerzális búvárszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak, a 10 méter hosszú áramkábelnek és a mindössze 8,2 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a multifunkcionális kombinált búvárszivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (25,3 x 19,3 x 31,7 cm), illetve a robusztus és rozsdamentes acél futótengelyeknek, az állandóan kenésben részesített és karbantartás nélküli golyóscsapágyaknak, a szilárd hármas tömítésnek, valamint a stabil háznak köszönhetően nagyon tartós és megbízható univerzális szivattyút kap a vásárló. A rendkívül nagy szívónyílások révén a víz durva szennyeződéseivel is jól megbirkózik. Az akár 30 mm-es szemcsemérettel rendelkező, tiszta és piszkos folyadékokat is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzza.

850 wattos teljesítményével és 15.000 l/óráig terjedő vízhozammal a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. Az AL-KO TWIN 14000 Premium kombinált univerzális szivattyú úszókapcsolóval van felszerelve: ez azt jelenti, hogy a vízszint automatikus üzemmódban könnyen beállítható, vagy kézi üzemmódban sekély víz szivattyúzása is lehetséges. Legfeljebb 7 méteres mélységig tud lemerülni. Akár 10 méteres emelőmagassággal is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,5 coll, ami körülbelül 47,8 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.
Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klór tartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

AL-KO TWIN 14000 Premium kombinált univerzális búvárszivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg most az AL-KO TWIN 14000 Premium kombinált univerzális búvárszivattyút webshopunkon keresztül vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú a vízelvezetés nagyon rugalmas támogatását teszi lehetővé, és egyetlen eszközben egyesíti a szennyvízszivattyúk és a horizontális elszívású, tiszta vízhez használt szivattyúk összes előnyét.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: az AL-KO TWIN 11000 Premium még nagyobb teljesítményű kombinált búvárszivattyú. Ezenkívül különféle búvárszivattyúk állnak rendelkezésre különféle alkalmazási területekhez.

A búvárszivattyúk összehasonlításában győztes

 

A vergleich.org portál több búvárszivattyút tesztelt, és az AL-KO TWIN 14000 Premium kombinált szivattyút választotta az összehasonlítás nyertesének. Különösen dicsérték a nagyon nagy teljesítményt és a szennyvíz és a tiszta víz elszívási funkció közötti egyszerű váltást.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112831
EAN 4003718042788
Max. szállítási mennyiség l/h 15000 LPH
max.emelési magasság méterben 10 M
Felület szívás mm-ig 8 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 8.2 KG
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 29.2 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19.1 CM
Bruttó súly kg 9.2 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 34.4 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Engine

Motorteljesítmény wattban 1000 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (4.26MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.