AL-KO TALAJLAZÍTÓ 36.8 E COMBI CARE COMFORT SZETT

Termék szám: 113728 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
3% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 69 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • A csomag tartalmazza a gyűjtőzsákot és a gyepszellőztető hengert is
  • Erős villanymotor
  • Kibocsátás nélküli munkavégzés
  • Kiválóan manőverezhető
  • Stabil, acélkéssel ellátott talajlazító hengerrel
  • Könnyű és csendes, ideális a közepes gyepfelületek gondozásához

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító segít Önnek gyepfelületei gondozásában. A kis súly és a kiváló manőverezhetőség miatt ideális partner a legfeljebb 800 m² nagyságú gyepfelületek gondozásához.

 

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítóval  halkan és károsanyag kibocsátás nélkül dolgozhat otthoni kertjében. A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet miatt szinte bármilyen kertben kiválóan használható. A tolókar magasságát néhány mozdulattal saját igényeinek megfelelően beállíthatja, így fáradság nélkül és ergonomikusan dolgozhat. Adjon levegőt gyepének, hogy lélegezhessen, és lehetőséget arra, hogy könnyen felszívja a tápanyagokat.

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító műszaki leírása

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót 1400 W teljesítményű villamos motor hajtja, mely az otthoni hálózatról (230 V) üzemeltethető. Így az elektromos talajlazító szünetek tartása nélkül használható, és nincs szükség sem akkumulátorcserére, sem a talajlazító üzemanyaggal való feltöltésére. A 36 cm-es munkaszélességnek és a kiváló menetstabilitást biztosító két tengelyes kialakításnak köszönhetően a talajlazító kellemes munkavégzést garantál. A talajlazító henger munkamélysége központilag, 5 lépésben állítható be. A talajlazító henger 12 masszív acélkéssel van ellátva, melyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítónak. A talajlazító henger opcionálisan, néhány mozdulattal hatékony acélrugóból készült fogakkal ellátott gyepszellőztető hengerre  cserélhető, így egy és ugyanazon géppel nemcsak fellazítani, de szellőztetni is tudja gyepét.

A tartozékok a csomag tartalmát képezik ( gyepszelőztető henger, 50 literes gyűjtőzsák )

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót kényelmesen, otthonából megvásárolhatja a webáruházunkban. Alternatív lehetőségként természetesen valamelyik AL-KO szakkereskedőnknél is beszerezheti.
Ha kisebb felületekhez van szüksége talajlazítóra, akkor az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót javasoljuk.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113728
EAN 4003718060508
Nettó súly kg 12 KG
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Acélkések száma függőlegesen 12
Talajlazítás mélysége max.mm 12 MM
Talajlazítás mélysége min.mm 6 MM
Talajlazító henger szám 40
Levegőztetés lehetséges igen
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Handle system

Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen

Working area

Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM

Engine

Motorteljesítmény wattban 1400 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.52MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.