AL-KO TALAJLAZÍTÓ 36 E COMBI CARE COMFORT

Termék szám: 113465 Szállításra kész
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 83 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Egész évben ápolt pázsitot biztosít a talajlazítást és szellőztetést is végző készülék. A talajlazító henger alaposan eltávolítja az elszáradt fűcsomókat és más növénymaradványokat. Kímélő á
  • Nagy, 55 literes fűgyűjtő zsákkal együtt
  • Gyors, szerszám nélküli hengercsere
  • Kényelmes fogantyú
  • Helytakarékos tárolás és szállítás a kétszer behajtható tolókarral
  • Hatékony munkát adó erős 1500 wattos motor
  • 5-szörös központi mélységállítás
  • 3 in 1 funkció: Talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés

Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító segíti Önt a pázsit gondozásában. Kis súlyának és manőverezhetőségének köszönhetően ideális partner akár 800 m²-es pázsithoz.

 

AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító

Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazítóval csendesen és kipufogógázoktól mentesen dolgozhat  kertjében. 3 IN ONE funkció: talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés. A tolókar magassága néhány egyszerű lépésben az Ön személyes igényeihez állítható, így kényelmesenn és fáradság nélkül dolgozhat. Adja meg a pázsitjának,  hogy újra lélegezzen, és adjon lehetőséget a tápanyagok könnyű felszívására.

 

AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító technikai adatai

 

Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazítót 1500 W-os villanymotor hajtja, amely az otthoni hálózaton (230 V) keresztül üzemeltethető. Ennek eredményeként az elektromos talajlazító szünet nélkül használható, és nem kell akkumulátort cserélnie, vagy üzemanyaggal feltöltenie.
A nagy, 36 cm-es munkaszélességnek és a 2 fokozatban állítható tolókarnak köszönhetően a talajlazító kényelmes munkát és gyors munkavégzést biztosít.
A munkamélység központilag, 5 fokozatban állítható be. A gyepszellőztető henger 44 robusztus acélrugóval van felszerelve, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítónak. A mohát, az elszáradt fűcsomókat és a növényi maradványokat véglegesen eltávolítják. Az egyszerű hengercserének köszönhetően a talajlazítás és a gyepszellőztetés egy géppel elvégezhető, ami azt jelenti, hogy egy eszközzel nem csak szellőztetheti a pázsitot, hanem a talajlazítást is elvégezheti.
A gyepszellőztető hengert és az 55 l-es szövet gyűjtőzsákot a készülék szállítási terjedelme tartalmazza.

 

AL-KO Combi Care 36 E Comfort talajlazító vásárlás és alternatívák

Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazítót kényelmesen, otthonából vásárolhatja meg webáruházunkban. Alternatív megoldásként természetesen beszerezheti valamelyik AL-KO szakkereskedőnktől is.
Ha kisebb területre szeretne talajlazítót vásárolni, akkor az AL-KO SF 4036 akkus talajlazítót ajánljuk.
 

Az Ön előnyei

Térül-fordul és kicsi

Térül-fordul és kicsi

A talajlazító egy szempillantás alatt összehajtható a két gyorsszorító csatlakozónak köszönhetően. Ez könnyű szállítást és helytakarékos tárolást biztosít.

Nyomkövető

Nyomkövető

A két tengely optimális menetjellemzőket és stabilitást biztosít. Az ergonomikus tolókarral együtt kétszeresen megkönnyíti a munkát.

Mindig megfelelő a munkamélység

Mindig megfelelő a munkamélység

A munkamélység egyetlen kézmozdulattal beállítható az öt fokozat valamelyikére. Fontos, hogy a késeknek talajlazítás közben egyenesen kell a talajhoz érniük, hogy ne kopjanak el aránytalanul hamar és ne sértsék meg a fű gyökérzetét.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Motorteljesítmény wattban 1500 W
Nettó súly kg 15 KG
Fűgyűjtő térfogat liter 55 L
Méretek.H(cm) doboz nélkül 111 CM
Bruttó súly kg 17 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 112 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 53 CM
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Első kerékátmérő mm-ben 140 MM
Állítható magasságú szár igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 160 MM
Összecsukható tolókar igen
Golyóscsapágyas kerekek nem
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Acélkések száma függőlegesen 20
Talajlazítás mélysége max.mm 12 MM
Talajlazítás mélysége min.mm 5 MM
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 12 MM
Scarifying Min Depth (mm) 5 MM
Talajlazító henger szám 44
Levegőztetés lehetséges igen
Doboz méret hossza (cm) 57 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 94
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (4.1MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.