Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO TALAJLAZÍTÓ 36 E COMBI CC.(DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 113465B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
27% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 83 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Egész évben ápolt pázsitot biztosít a talajlazítást és szellőztetést is végző készülék. A talajlazító henger alaposan eltávolítja az elszáradt fűcsomókat és más növénymaradványokat. Kímélő á
  • Nagy, 55 literes fűgyűjtő zsákkal együtt
  • Gyors, szerszám nélküli hengercsere
  • Kényelmes fogantyú
  • Helytakarékos tárolás és szállítás a kétszer behajtható tolókarral
  • Hatékony munkát adó erős 1500 wattos motor
  • 5-szörös központi mélységállítás
  • 3 in 1 funkció: Talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés

Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító segíti Önt a pázsit gondozásában. Kis súlyának és manőverezhetőségének köszönhetően ideális partner akár 800 m²-es pázsithoz.

AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító


Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazítóval csendesen és kipufogógázoktól mentesen dolgozhat  kertjében. 3 IN ONE funkció: talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés. A tolókar magassága néhány egyszerű lépésben az Ön személyes igényeihez állítható, így kényelmesenn és fáradság nélkül dolgozhat. Adja meg a pázsitjának,  hogy újra lélegezzen, és adjon lehetőséget a tápanyagok könnyű felszívására.

AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító technikai adatai


Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazítót 1500 W-os villanymotor hajtja, amely az otthoni hálózaton (230 V) keresztül üzemeltethető. Ennek eredményeként az elektromos talajlazító szünet nélkül használható, és nem kell akkumulátort cserélnie, vagy üzemanyaggal feltöltenie.
A nagy, 36 cm-es munkaszélességnek és a 2 fokozatban állítható tolókarnak köszönhetően a talajlazító kényelmes munkát és gyors munkavégzést biztosít.
A munkamélység központilag, 5 fokozatban állítható be. A gyepszellőztető henger 44 robusztus acélrugóval van felszerelve, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítónak. A mohát, az elszáradt fűcsomókat és a növényi maradványokat véglegesen eltávolítják. Az egyszerű hengercserének köszönhetően a talajlazítás és a gyepszellőztetés egy géppel elvégezhető, ami azt jelenti, hogy egy eszközzel nem csak szellőztetheti a pázsitot, hanem a talajlazítást is elvégezheti.
A gyepszellőztető hengert és az 55 l-es szövet gyűjtőzsákot a készülék szállítási terjedelme tartalmazza.

 

AL-KO Combi Care 36 E Comfort talajlazító vásárlás és alternatívák


Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazítót kényelmesen, otthonából vásárolhatja meg webáruházunkban. Alternatív megoldásként természetesen beszerezheti valamelyik AL-KO szakkereskedőnktől is.
Ha kisebb területre szeretne talajlazítót vásárolni, akkor az AL-KO SF 4036 akkus talajlazítót ajánljuk.
 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Motorteljesítmény wattban 1500 W
Nettó súly kg 15 KG
Fűgyűjtő térfogat liter 55 L
Méretek.H(cm) doboz nélkül 111 CM
Bruttó súly kg 17 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 112 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 53 CM
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Első kerékátmérő mm-ben 140 MM
Hátsó kerékátmérő mm-ben 160 MM
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Golyóscsapágyas kerekek nem
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Acélkések száma függőlegesen 20
Talajlazítás mélysége max.mm 12 MM
Talajlazítás mélysége min.mm 5 MM
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 12 MM
Scarifying Min Depth (mm) 5 MM
Talajlazító henger szám 44
Levegőztetés lehetséges igen
Doboz méret hossza (cm) 57 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 94
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (4.1MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.