AL-KO TALAJLAZÍTÓ 38 E COMFORT (DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 112800B Csak 4 db van raktáron
26% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 64 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 38 cm-es munkaszélesség talajlazításkor
  • 800 m2 fűfelület
  • 55 literes, masszív szövetből készült fűgyűjtő
  • 2 fokozatban állítható magasságú tolókar
  • Könnyen tisztítható ház
  • Gyepszellőztető hengerrel

Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazító segíti Önt a pázsit gondozásában. Kis súlyának és manőverezhetőségének köszönhetően ideális partner akár 800 m²-es pázsithoz.

AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazító


Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítóval csendesen és kipufogógázoktól mentesen dolgozhat  kertjében. 3 IN ONE funkció: talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés. A tolókar magassága néhány egyszerű lépésben az Ön személyes igényeihez állítható, így kényelmesen és fáradság nélkül dolgozhat. Adja meg pázsitjának, hogy újra lélegezzen, és adjon lehetőséget a tápanyagok jó felszívására.

AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazító technikai adatai


Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítót 1300 W-os villanymotor hajtja, amely az otthoni hálózaton (230 V) keresztül üzemeltethető. Ennek eredményeként az elektromos talajlazító szünet nélkül használható, miközben nem kell akkumulátort cserélnie, vagy üzemanyaggal feltöltenie.
A nagy, 38 cm-es munkaszélességnek és a kompakt kialakításnak köszönhetően a talajlazító kényelmes munkát és gyors munkavégzést biztosít még nagyobb pázsiton is.
A munkamélység központilag, 5 fokozatban állítható be. A gyepszellőztető henger 24 robusztus acélrugóval van felszerelve, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítónak. A mohát, az elszáradt fűcsomókat és a növényi maradványokat véglegesen eltávolítják. Az egyszerű hengercserének köszönhetően a talajlazítás és a gyepszellőztetés egy géppel elvégezhető, ami azt jelenti, hogy egy eszközzel nem csak szellőztetheti a pázsitot, hanem levegőztetheti is.
A gyepszellőztető hengert és az 55 l-es szövet gyűjtőzsákot a készülék szállítási terjedelme tartalmazza.

AL-KO Combi Care 38 E Comfort talajlazító vásárlás és alternatívák


Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítót kényelmesen, otthonából vásárolhatja meg webáruházunkban. Alternatív megoldásként természetesen beszerezheti valamelyik AL-KO szakkereskedőnktől is.
Ha kisebb területre szeretne talajlazítót vásárolni, akkor az AL-KO SF 4036 akkus talajlazítót ajánljuk.
 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Motorteljesítmény wattban 1300 W
Nettó súly kg 15.1 KG
Fűgyűjtő térfogat liter 55 L
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 55 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 109 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 106 CM
Bruttó súly kg 17.1 KG
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Állítható magasságú szár igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 60 MM
Összecsukható tolókar igen
Golyóscsapágyas kerekek nem
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Munkaszél. talajlazítás (cm) 38 CM
Acélkések száma függőlegesen 14
Talajlazítás mélysége max.mm 16 MM
Talajlazítás mélysége min.mm 3 MM
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 37 CM
Scarifying Max Depth (mm) 16 MM
Scarifying Min Depth (mm) 3 MM
Talajlazító henger szám 24
Levegőztetés lehetséges igen
Doboz méret hossza (cm) 59 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 99
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (8.06MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.