AL-KO TRAKTOR 18-103.2 HD COMFORT

Termék szám: 123016 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 1 279 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 2IN1 funkció: Nyírás és gyűjtés
  • Nagy teljesítményű Powerbuilt Briggs & Stratton minőségű motor
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Kényelmes, lábbal vezérelhető hidrosztatika
  • Megbízható 2 késes golyóscsapágyazású vágómű
  • Elektromágneses késkuplung
  • Mulcs funkció mulcszárással, gyakorlatilag a vágóasztalon
  • Széles kerekek az optimális tapadás érdekében

Kényelmesen és hatékonyan kaszálhat az AL-KO Comfort 18-103.2 HD benzines fűnyíró traktorral

Kiváló minőségű, Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: így jelenik meg az AL-KO Comfort 18-103.2 HD gyep traktor. A fűnyíró traktor azonban könnyű manőverezhetőséget lát el, és így kényelmesen érzi magát a legtöbb kertben.  Számos megvásárolható tartozékkal  mint pl. a mulcsozóék, a hótoló lap és mindenekelőtt a könnyen kivehető vágómű , ami  multi funkcionálissá teszi mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban. 

 

Mulcsozás vagy gyűjtés - az Ön igényeihez igazítva

103 cm-es vágási szélességével a Comfort kategóriából származó fűnyíró traktor tökéletesen alkalmas nagy (akár 6000 m²-es) gyepek hatékony és gyors nyírására. Az AL-KO Comfort 18-103.2 HD gyep traktort egy 8,5 kW teljesítményű, robusztus és alacsony rezgésű Briggs&Stratton Powerbuilt 4175 benzinmotor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen beállítható egyetlen mozdulattal 6 fokozatban 30 mm-től 80 mm-ig. ig Az acéllemezből készült tartós vágómű  két pengét tartalmaz a tiszta fűvágáshoz, és egyszerű lépésekkel eltávolítható. Ez lehetővé teszi a gyors tisztítást. A traktor több megvásárolható tartozékkal rendelkezik.

Ha a traktor opcionális mulcsozó funkcióját (mulcs készlet Art.Nr 119656) szeretné használni, szerszámok nélkül is átalakítható. A láb-hidrosztatika és az elektromágneses késkuplung a vágómű kényelmes be-és kikapcsolásához könnyen használható. A 220 L kapacitású nagy gyűjtőkosár teleszkópos karral kényelmesen kiüríthető az ülésből.


Télen az AL-KO Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktor elejére hótoló lap is rögzíthető. Az olyan kiegészítőkkel, mint a kerti henger, a Combi pótkocsi és a műtrágyaszóró, ez a fűnyíró traktor nyáron további munkával is támogatja Önt. A 18 hüvelykes hajtótengely extra nagy gumiabroncsai jó tapadást és gyors haladást biztosítanak bármilyen felületen és terepen. 

AL-KO fűnyíró traktor Comfort 18-103.2 HD – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktort webáruházunkban. Ha kisebb vágási szélességű (93 cm) fűnyíró traktort szeretne, javasoljuk az AL-KO Easy 15-93.2 HD-A tipust.
Tippünk: A tartozékok széles választékával ez a Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktor igazán sokoldalú, télen és nyáron is elvégezheti a munkáját.

Az Ön előnyei

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Stepless hydrostatic transmission

Stepless hydrostatic transmission

Its self-lubricating hydraulic pump makes it low-maintenance and extraordinarily robust. The special thing about it is that you can regulate the speed as well as the forward and reverse direction steplessly. There is no need for clutching and shifting.

Electromagnetic blade clutch

Electromagnetic blade clutch

If the blade should be switched on or off, the user activates a toggle switch, which switches the drive of the belt on or off. The reaction time of the electromagnetic clutch is very direct and the construction is particularly durable.

Improved box frame

Improved box frame

The improved box frame makes it easier to attach and detach the grass catcher box. In addition, it ensures that less force is required to empty the box, including an additional lock for perfect fixing of the grass catcher box in use.

Mowing while driving backwards

Mowing while driving backwards

By activating this button, the mowing deck also runs when driving backwards. This enables easier manoeuvring as well as working with the tractor.

Toolless adjustable seat

Toolless adjustable seat

The seat of the ride-on mower can be conveniently adjusted without tools. All you have to do is open two wing screws and move the seat.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 103 CM
Meghajtó típusa Benzines
Motor típus B&S Powerbuilt 4175
Hengerűrtartalom ccm-ben 500
Teljesítmény kW-ban 8.5 KW
Fordulatszám óra/perc 2450
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Nettó súly kg 222 KG
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Kapcsolatképesség nincs
Fűgyűjtő térfogat liter 220 L
Méretek.M(cm) doboz nélkül 118 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 190 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 116 CM
Kijelző módja Nincs
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Bruttó súly kg 282 KG
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Alkalmas fűfelület m²-ben 6000 QM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Funkciók 2in1
Üzemanyag térfogat liter 8 L
Mulcsozás opcionális
Oldalkidobás nem
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Sebesség előremenetben maxkmh 8 KMH
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5 KMH
Vágómű fajtája Standard
Gép teljesítmény kW-ban 8.5
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Fűgyűjtő telítettség jelző van
GT_CONNECTIVITY_RETROFIT no retrofit kit available
Szivató nem
Fényszóró 004
Doboz méret hossza (cm) 196.5 CM
Automata szivatóval felszerelt Nem
Vágásszélesség cm-ben 103 CM
GT_STOSSSTANGE optional
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (33.68MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (209.55KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.