ALAPGÉP MULTITOOL MT 42.2 AKKU SBA

Termék szám: 127633 Csak 2 db van raktáron
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Többfunkciós eszköz fa, sövény és gyepápoláshoz
  • Megvásárolható tartozékok : magassági -ágvágó- feltét elforgatható vágófejjel, sövényvágó rátét, motorskasza rátét
  • Könnyű munkavégzés a kis súlynak és az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően
  • Csendes, károsanyag-kibocsátásmentes - az akkumulátoros működésnek köszönhetően zavaró kábel nélkül
  • Sebességszabályozás 2 fokozatban

Gyakran vásárolják együtt

39 900 Ft 36 900 Ft
Ez a termék
63 900 Ft 49 900 Ft
Szállítható
15 900 Ft 14 900 Ft
Csak 2 db van raktáron
57 900 Ft 29 900 Ft
Szállítható
54 900 Ft 49 900 Ft
Csak 7 db van raktáron
53 900 Ft 49 900 Ft
Csak 3 db van raktáron
44 900 Ft
Csak 2 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

276 300 Ft *

solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros többfunkciós MT 42.2 alapgép- sokoldalú szerszám

Az MT 42.2 akkumulátoros multifunkciós szerszám sövénynyíróként, bozótvágóként, fűkaszaként és láncfűrészként szolgál a kiválasztott -külön megvásárolható- tartozéktól függően. Hasznos, energiatakarékos segítője lehet a házikert legfontosabb munkáihoz. A gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően a kiegészítők rögzítése gyerekjáték - és az amatőr kertészek számára is könnyedén sikerül.

solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros többfunkciós MT 42.2 alapgép - könnyű és károsanyag-kibocsátásmentes

A többfunkciós szerszám opcionális tartozékaival, mint például magassági ágvágó és sövénynyíró, fűkasza (kiváló minőségű Fast and Easy damilfej a könnyű befűzéshez és a vágószál gyors feltekeréséhez) és a vágótárcsa tartozék széles választékot kínál számos kerti munkához. A magassági ágvágó és sövénynyíró dőlésszöge egyetlen gombnyomással állítható. A szerszám használatakor sem elektromos kábel nem akadályoz, sem egy benzinmotor súlya és a károsanyag kibocsátása – ez egyértelmű előny, különösen fej feletti munkavégzés esetén. A nagy munkatartomány itt is előnyt jelent - a megvásárolható hosszabbító szárral a kinyúlás 80 cm-rel meghosszabbítható. Váltson Eco módról Power módra a kétfokozatú sebességszabályozásnak köszönhetően.

Az AL-KO 36 V családból származó 36 V-os (4 / 5 Ah) Li-ion akkumulátorral működő alapegység a hatékony, károsanyag-kibocsátás- és zajmentes vágás és nyírás alapegységét képezi. Akkumulátor és töltő nem tartozéka a terméknek. A termékhez használható akkumulátorok az AL-KO 36 V család összes készülékével kompatibilisek. 

solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros többfunkciós MT 42.2 alapgép vásárlás

Vásárolja meg ezt az MT 42.2 többfunkciós alapgépet most webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 2.2 KG
Teleszkópos kar nem
Doboz méret hossza (cm) 99 CM
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Termékvonal PREMIUM pro
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (3.61MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.