FAHASOGATÓ LSV 560/8

Termék szám: 113789 Csak 1 db van raktáron
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 329 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy, 8 tonnás hasítóerő
  • Akár 55 cm-es hasítási hossz és 8,0 t hasítóerő
  • 400 V csatlakozó
  • Kétkezes biztonsági működtetés
  • Erős, csavarodás-mentes kivitel a nagyobb biztonságért és a hosszabb élettartamért

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113789
329 900 Ft 299 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

303 890 Ft *

 

Változtatható, pontos és erős: Az AL-KO álló ( függőleges ) fahasogatók kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.

 

 

AL-KO LSV 560/8 fahasogató

 

Az AL-KO álló fahasogatókkal nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatók. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.

 

AL-KO LSV 560/8 technikai adatai

 

Az LSV 560/8 típusú AL-KO függőleges fahasogató 55 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására.  Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 8,0 tonna. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az LSV 560/8 típusú AL-KO fahasogató súlya kb. 109 kg. Az álló fahasogató üzemeltetése 400 V-os csatlakozóról (erősáram) történik, amely során 3300 wattos motorteljesítményt ér el. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.

 

AL-KO LSV 560/8 fahasogató vásárlása és alternatívák

 

Az AL-KO LSV 560/8 fahasogatót megvásárolhatja közvetlenül webshopunkon vagy szakkereskedőnkön keresztül. Ideális társ a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok hasogatásához. .
Ha legfeljebb 6,0 t (400V)hasítóerővel szeretne fát hasogatni, akkor Önnek az LSV 550/6 típusú AL-KO álló fahasogatót ajánljuk.

Az Ön előnyei

Mozgékonyság

Mozgékonyság

Durch die große Auflagefläche und den stabilen Rädern ist Standfestigkeit und Mobilität garantiert.

Tiszta erő

Tiszta erő

Der kräftige, mehrfach verschweißte Spaltkeil ist Garant für ein perfektes Ergebnis und eine lange Lebensdauer. Selbst hartes Holz spaltet er mühelos.

Technikai adatok

Nettó súly kg 108.8 KG
Max.hasítási hossz 560 MM
max.hasítónyomás tonnában 8 TO
Doboz méret hossza (cm) 56 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (9.79MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (90.9KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.