FAHASOGATÓ LSV 560/8

Termék szám: 113789 Szállításra kész
Várhatóan készleten : 2024.06.25
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 329 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy, 8 tonnás hasítóerő
  • Akár 55 cm-es hasítási hossz és 8,0 t hasítóerő
  • 400 V csatlakozó
  • Kétkezes biztonsági működtetés
  • Erős, csavarodás-mentes kivitel a nagyobb biztonságért és a hosszabb élettartamért

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113789
329 900 Ft 299 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

303 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

 

Változtatható, pontos és erős: Az AL-KO álló ( függőleges ) fahasogatók kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.

 

 

AL-KO LSV 560/8 fahasogató

 

Az AL-KO álló fahasogatókkal nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatók. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.

 

AL-KO LSV 560/8 technikai adatai

 

Az LSV 560/8 típusú AL-KO függőleges fahasogató 55 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására.  Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 8,0 tonna. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az LSV 560/8 típusú AL-KO fahasogató súlya kb. 109 kg. Az álló fahasogató üzemeltetése 400 V-os csatlakozóról (erősáram) történik, amely során 3300 wattos motorteljesítményt ér el. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.

 

AL-KO LSV 560/8 fahasogató vásárlása és alternatívák

 

Az AL-KO LSV 560/8 fahasogatót megvásárolhatja közvetlenül webshopunkon vagy szakkereskedőnkön keresztül. Ideális társ a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok hasogatásához. .
Ha legfeljebb 6,0 t (400V)hasítóerővel szeretne fát hasogatni, akkor Önnek az LSV 550/6 típusú AL-KO álló fahasogatót ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113789
EAN 4003718060751
Nettó súly kg 108.8 KG
Max.hasítási hossz 560 MM
max.hasítónyomás tonnában 8 TO
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Márka AL-KO
Termékvonal Easy

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (9.79MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (90.9KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.