FŰNYÍRÓ 4752 VS-B SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127679 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 299 900 Ft
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Energiatakarékos, fokozatmentes kerékhajtás
  • Tartós aluminiumkiegészítők (nyélcsatlakozó és elülső hordozó fogantyú
  • Pilótafülke gumírozott markolattal és könnyen elérhető kezelőszervekkel
  • Oldalkidobó funkció
  • Extra magas fűnyíró ház a legjobb fogási és nyírási eredményekért
  • Extra nagy szövetgyűjtő doboz szintjelzővel a hosszú nyírási intervallumokhoz
  • MAXAIRFLOW technológia

Prémium fűnyírás a solo® by AL-KO benzines fűnyírónkkal 4752 VS-B

Ez a benzines fűnyíró minden részletében lenyűgöz. Ezzel a termékkel a minőség és a hosszú élettartam garantált a „Németországban tervezett” és „Ausztriában gyártott” fő célkitűzéseknek köszönhetően. A megbízhatóság és a maximális kényelem nem ismeretlen a solo® by 4752 VS-B fűnyírónkban. 

Jól teljesít a MaxAirflow technológiával

Extra magas, extra nagy – ez a MaxAirflow technológia alapja. Az extra magas acéllemez ház és az extra nagy kidobócsatorna 42%-kal növeli a légáramlást. A hagyományos fűnyírókkal ellentétben a levágott fű nem laposan kerül a fűgyűjtőbe, hanem magas pályán kilökődik. Ez hatékonyan megtölti a gyűjtődobozt hátulról anélkül, hogy eltömítené a kilökőcsatornát. A jobban megtöltött fűgyűjtő doboznak köszönhetően ritkábban kell üríteni, és a munka hatékonyabban és rövidebb idő alatt végezhető el.

A 2,7 kW-os Briggs&Stratton motor biztosítja a szükséges teljesítményt nagy, akár 1400 m²-es füves területek nyírásánál, valamint a kerékhajtás energiáját is változtatható sebességbeállításokkal. Ezzel a benzines fűnyíróval a 4 IN ONE funkciónak köszönhetően nyírás, mulcsozás, gyűjtés és oldalkidobás lehetséges. A nagy, golyóscsapágyas XXL sima futású kerekek és az ergonómikusan kialakított tolókar a prémium Cockpit növeli a kényelmet a solo® by AL-KO 4752 VS-B kezelésében. A gumírozott markolat és az átlátszó Cockpit segít ebben. Számos alumínium alkatrész használata, mint pl. a tolókarcsatlakozás, az elülső hordozófogantyú és a fogantyú magasságállítása tartósabbá teszi ezt a 46 cm-es vágásszélességű fűnyírót.

A solo® by AL-KO 4752 VS-B vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO 4752 VS-B benzines solo® fűnyírót online boltunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha szuperkényelmes elektromos indítással rendelkező fűnyírót szeretne, ajánljuk a solo® by AL-KO 4751 VSI-B (cikkszám: 127608) fűnyírót.

 

Technikai adatok

108 CM
Teljesítmény kW-ban 2.7 KW
Márka solo by AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Motor típus B&S Series 750EX
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Fordulatszám óra/perc 2800
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Mulcsozás igen
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszervvel
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Max Airflow Technology Ja
Gép teljesítmény kW-ban 2.7
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Szivató nem
Bruttó súly kg 44 KG
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Nettó súly kg 39 KG
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Oldalkidobás igen
Termékvonal Premium
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Funkciók 4in1
Meghajtó típusa Benzines
Üzemanyag térfogat liter 1 L
Sebesség előremenetben maxkmh 4.5 KMH
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (561.12KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.