FŰNYÍRÓ 521 VS-H PREMIUM

Termék szám: 119994 Csak 8 db van raktáron
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 299 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Központi, kényelmes vágási magasság állítás
  • Kerékhajtás fokozatmentesen változtatható fordulatszám szabályozással
  • Elülső fogantyú a könnyű szállítás érdekében
  • Golyóscsapágyazott XXL kerekek a könnyű tolásért és a jó tapadásért
  • 4IN1 funkció : vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás
  • Acéllemez ház MaxAirflow technológiával a legjobb vágási eredményért
  • Ergonomikusan kialakított hosszú fogantyú az easyDrive Cockpitnek köszönhetően
  • Nagy ,70 literes gyűjtődoboz szintjelzővel

Gyakran vásárolják együtt

299 900 Ft 269 900 Ft
Ez a termék
8 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

278 890 Ft *

Magas fokú innováció és modern dizájn. "Prémium" benzines fűnyíróink mindezt egyesítik, így ideális partnerré válnak a gyepápoláshoz.

 

 

A Premium 521 VS-H benzines fűnyíró

 

Elegáns és kényelmes – így mutatkozik be az AL-KO Premium 521 VS-H benzines fűnyírója. A Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott fűnyíró a legmagasabb minőséget kínálja. Modern dizájnjának köszönhetően minden kertben figyelemfelkeltő. Az alkatrészek és anyagok növelik a benzines fűnyíró élettartamát. A "Premium" sorozat fűnyíróival a fűnyírás élvezetté válik.

 

A Premium 521 VS-H benzines fűnyíró műszaki adatai

 

Az 51 cm-es vágásszélességével a Premium 521 VS-H benzines fűnyíró gyors haladást biztosít még nagy kertekben is (1800 m²-ig). A vágási magasság központilag állítható 7 fokozatban 30 mm és 80 mm között. A 3,2 kW-os Honda GCVx 170 motornak és a kerékhajtásnak (2,5 és 4,5 km/h között változtatható sebességszabályozással) az XXL simán futó kerekekkel kombinálva a kert nyírása (még lejtőn is) könnyed. A 4IN1 funkció lehetővé teszi a pázsit vágását, gyűjtését, mulcsozását és oldalirányú kiürítését. Az optimális pilótafülke könnyen hozzáférhető, ügyesen álcázott kezelőszervekkel és a kényelmes puha markolattal élvezetessé teszi a fűnyírást. A levágott pázsit a MaxAirflow technológiás extra magas acéllemez házon keresztül a 70 l-es szintjelzővel ellátott fűgyűjtőbe jut hátra,  és így ritkábban kell üríteni. A "Premium" fűnyíró elején található integrált fogantyú ideális a fűnyíró szállításához, tárolásához (felálló funkció), vagy a kertben lévő lépcsők vagy akadályok fölé emeléséhez.

 

Premium 521 VS-H benzines fűnyírót – vásárlás és alternatívák

 

Egyszerűen vásárolja meg a Premium 521 VS-H benzines fűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt. A Premium 521 VS-H benzines fűnyíró hatékonyan támogatja pázsitjának karbantartását. Szeretne egy kényelmes elektromos indítással rendelkező benzines fűnyírót? Akkor a Premium 520 VSI-B benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

94.5 CM
Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 3.2 KW
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Motor típus Honda GCVx 170
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Hengerűrtartalom ccm-ben 167
Fordulatszám óra/perc 2900
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Mulcsozás igen
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Nettó súly kg 36.2 KG
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Bruttó súly kg 40.9 KG
Funkciók 4in1
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Max Airflow Technology Ja
Sebesség előremenetben maxkmh 4.5 KMH
Szivató nem
Termékvonal Premium
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Oldalkidobás igen
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Üzemanyag térfogat liter 0.91 L
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Gép teljesítmény kW-ban 3.2
Használati utasítások Letöltés (15.7MB)
Letöltés (6.14MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (515.14KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.