FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 2323 W SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127698 Csak 4 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 539 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Bármilyen ROBOLINHO® robotfűnyíró vásárlása esetén 30% KEDVEZMÉNYT* adunk robot garázsra! Az ajánlat 2024.03.15 - 2024.06.15-ig érvényes!
  • *A kedvezmény számlázáskor kerül levonásra !
  • Teljesen automatikus akár 2300 m²-es területre is. Csendes , 60 dB(A) nyírás közben
  • Biztonsági érzékelők sérülés és lopás ellen
  • Könnyen telepíthető és működtethető
  • Könnyen kezelhető az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül
  • Nagy manőverezhetőség és kis tömeg. Szűk , 60 cm széles átjárók sem jelentenek gondot.
  • Hatékony kétkéses fűnyíró. A nagy tapadású futófelületű kerekeknek köszönhetően akár 45%-os lejtőkkel is megbirkózik

Kompakt és mozgékony. A Robolinho® 2323 W teljesen automatikusan gondoskodik kertjéről. A Smart Garden rendszerekhez való intelligens csatlakozásnak köszönhetően nem csak a pázsitot fogja megbízhatóan nyírni, hanem sok szabadideje is lesz.

Csatlakozás: Az alkalmazás-képes Robolinho® robotfűnyíróval a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton vagy Amazon Alexán keresztül lehetséges.

A fűnyírás csodája Smart Garden csatlakozással - a Robolinho® 2323 W robotfűnyíró

A Robolinho® 2323 W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és ausztriai szakembereink gyártották – mi az AL-KO Gardentech-nél így biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára csak a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá és segítőtárssá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű felszerelni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, és akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 2323 W robotfűnyíró technikai adatai

Az intelligens kertgondozás és az okos kertészkedés a jelen része a Robolinho® 2323 W-val: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható. Az egész kényelmesen fut a WiFi-n keresztül. A csendes és károsanyag-kibocsátásmentes működés kényelmes munkavégzést biztosít, amelyhez az energiát az 5 Ah / 25,2 V erős és tartós lítium-ion akkumulátorból nyeri. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyíró munkaszüneti napokon vagy éjszaka is problémamentesen üzemeltethető. A speciálisan kifejlesztett mozgástechnológia és a 23 cm-es vágási szélesség hatékony gyepápolást biztosít 2300 m²-ig. Az olyan akadályok, mint a fák vagy az akár 45%-os lejtők könnyen elháríthatók. Oda-vissza forgó késtárcsa megfordítható késekkel a kések négyszer hosszabb élettartamáért. Figyelem: Solo® by AL-KO robotfűnyíróink vásárlásakor a szállítási terjedelem nem tartalmazza sem a talaj szögeket, sem a határolóhuzalt.

A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes preferenciáihoz igazíthatja. Az AL-KO által kifejlesztett DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a kaszaházban felaprításra kerül, és biológiai műtrágyaként visszakerül a gyepbe. Ez az oka annak, hogy a Robolinho® 2323 W-val nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.

A Robolinho® 2323 W vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 2323 W robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt. A Robolinho® 2000 W környezetbarát támogatást nyújt a pázsit karbantartásához. Akár 1400 négyzetméteres gyepterülete van? Akkor az AL-KO Robolinho® 1423 W solo®-ját ajánljuk.

Előnyeink az Ön számára

Intelligens kertkapcsolat: Az új, alkalmazás-kompatibilis Robolinho® modellekkel a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül otthoni WiFi hálózaton keresztül, valamint az Amazon Alexán keresztül.

Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza.

AL-KO Smart Garden: Az AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) segítségével WLAN-on keresztül a robotfűnyíró okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető. > olvass tovább

 

 

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 127698
EAN 4003718064292
Nettó súly kg 8.9 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 63 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 27 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Premium

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akku kapacítás ( belső ) Ah 5
Belső akku min. töltési ideje 170 MIN
Akku (belső) min. működ. Idő 240 MIN
Akku ( belső ) feszültség V 25.2 V

Working area

Max.emelkedőképesség %-ban 45 %
Alkalmas fűfelület m²-ben 2300 QM
Belépési pontok száma 9
Esőérzékelő Van

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 23 CM
Vágómélység min/max (mm) 25 - 55 MM
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
GT_ECO_MODE No

Smart Features

Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN

Traction System

Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (17.02MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.98MB)
Cikkszám 127544 Szállítható
19 990 Ft
Cikkszám 127465 Elfogyott
13 990 Ft
Cikkszám 127335 Csak 4 db van raktáron
89 990 Ft
Cikkszám 127514 Csak 6 db van raktáron
49 990 Ft
Cikkszám 127516 Csak 2 db van raktáron
119 900 Ft
Cikkszám 127327 Szállítható
11 990 Ft
Cikkszám 119461 Elfogyott
7 490 Ft
Cikkszám 119462 Szállítható
22 990 Ft
Cikkszám 127699 Csak 7 db van raktáron
19 900 Ft
Cikkszám 119990 Szállítható
39 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.