FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 2323 W SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127698 Csak 2 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 539 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Bármilyen ROBOLINHO® robotfűnyíró vásárlása esetén 30% KEDVEZMÉNYT* adunk robot garázsra! Az ajánlat 2023.03.01 - 2023.05.31-ig érvényes!
  • *A kedvezmény számlázáskor kerül levonásra !
  • Teljesen automatikus akár 2300 m²-es területre is. Csendes , 60 dB(A) nyírás közben
  • Biztonsági érzékelők sérülés és lopás ellen
  • Könnyen telepíthető és működtethető
  • Könnyen kezelhető az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül
  • Nagy manőverezhetőség és kis tömeg. Szűk , 60 cm széles átjárók sem jelentenek gondot.
  • Hatékony kétkéses fűnyíró. A nagy tapadású futófelületű kerekeknek köszönhetően akár 45%-os lejtőkkel is megbirkózik

Kompakt és mozgékony. A Robolinho® 2323 W teljesen automatikusan gondoskodik kertjéről. A Smart Garden rendszerekhez való intelligens csatlakozásnak köszönhetően nem csak a pázsitot fogja megbízhatóan nyírni, hanem sok szabadideje is lesz.

Csatlakozás: Az alkalmazás-képes Robolinho® robotfűnyíróval a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton vagy Amazon Alexán keresztül lehetséges.

A fűnyírás csodája Smart Garden csatlakozással - a Robolinho® 2323 W robotfűnyíró

A Robolinho® 2323 W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és ausztriai szakembereink gyártották – mi az AL-KO Gardentech-nél így biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára csak a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá és segítőtárssá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű felszerelni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, és akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 2323 W robotfűnyíró technikai adatai

Az intelligens kertgondozás és az okos kertészkedés a jelen része a Robolinho® 2323 W-val: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható. Az egész kényelmesen fut a WiFi-n keresztül. A csendes és károsanyag-kibocsátásmentes működés kényelmes munkavégzést biztosít, amelyhez az energiát az 5 Ah / 25,2 V erős és tartós lítium-ion akkumulátorból nyeri. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyíró munkaszüneti napokon vagy éjszaka is problémamentesen üzemeltethető. A speciálisan kifejlesztett mozgástechnológia és a 23 cm-es vágási szélesség hatékony gyepápolást biztosít 2300 m²-ig. Az olyan akadályok, mint a fák vagy az akár 45%-os lejtők könnyen elháríthatók. Oda-vissza forgó késtárcsa megfordítható késekkel a kések négyszer hosszabb élettartamáért. Figyelem: Solo® by AL-KO robotfűnyíróink vásárlásakor a szállítási terjedelem nem tartalmazza sem a talaj szögeket, sem a határolóhuzalt.

A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes preferenciáihoz igazíthatja. Az AL-KO által kifejlesztett DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a kaszaházban felaprításra kerül, és biológiai műtrágyaként visszakerül a gyepbe. Ez az oka annak, hogy a Robolinho® 2323 W-val nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.

A Robolinho® 2323 W vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 2323 W robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt. A Robolinho® 2000 W környezetbarát támogatást nyújt a pázsit karbantartásához. Akár 1400 négyzetméteres gyepterülete van? Akkor az AL-KO Robolinho® 1423 W solo®-ját ajánljuk.

Előnyeink az Ön számára

Intelligens kertkapcsolat: Az új, alkalmazás-kompatibilis Robolinho® modellekkel a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül otthoni WiFi hálózaton keresztül, valamint az Amazon Alexán keresztül.

Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza.

AL-KO Smart Garden: Az AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) segítségével WLAN-on keresztül a robotfűnyíró okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető. > olvass tovább

 

 

 

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 8.9 KG
Akku kapacítás ( belső ) Ah 5
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 27 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 63 CM
GT_ECO_MODE No
Alkalmas fűfelület m²-ben 2300 QM
Max.emelkedőképesség %-ban 45 %
Vágómélység min/max (mm) 25 - 65 MM
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
Akku (belső) min. működ. Idő 240 MIN
Belső akku min. töltési ideje 170 MIN
Esőérzékelő Van
Belépési pontok száma 9
Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH
Akku ( belső ) feszültség V 25.2 V
Doboz méret hossza (cm) 80 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60
Vágásszélesség cm-ben 23 CM
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (16.94MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.98MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.