FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 520 W SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127695 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.06.21
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 359 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Teljesen automatikus akár 500 m²-es területre is. Csendes , 60 dB(A) nyírás közben
  • Könnyen telepíthető és működtethető
  • Könnyen kezelhető az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül
  • Nagy manőverezhetőség és kis tömeg
  • Négyszeres kés élettartam a jobbra-balra forgatású geometriának köszönhetően. A nagy tapadású futófelületű kerekeknek köszönhetően akár 35%-os lejtőkkel is megbirkózik

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 520W teljesen automatikusan gondoskodik kertjéről. A Smart Garden rendszerekhez való intelligens csatlakozásnak köszönhetően nemcsak megbízhatóan nyírja a füvet, hanem egyúttal szabadidőt nyer.

Csatlakozás: Az alkalmazás-képes Robolinho® robotfűnyíróval a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton vagy Amazon Alexán keresztül lehetséges.

A fűnyírás csodája Smart Garden csatlakozással - a Robolinho® 520W robotfűnyíró

A Robolinho® 520W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és ausztriai szakembereink gyártották – mi az AL-KO Gardentech-nél így biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára csak a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű felszerelni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, és akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 520 W robotfűnyíró technikai adatai

Az intelligens kertgondozás és az okos kertészkedés a jelen része a Robolinho® 520W-val: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható. Az egész kényelmesen fut a WiFi-n keresztül. A csendes és károsanyag-kibocsátásmentes működés kellemes működést biztosít, amely energiát egy 2,2 Ah / 18 V erős és tartós lítium-ion akkumulátorból nyeri. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyírója munkaszüneti napokon is problémamentesen üzemeltethető. A speciálisan kifejlesztett mozgástechnológia és a 20 cm-es vágási szélesség hatékony gyepápolást biztosít akár 500 m²-es területeken is. Az olyan akadályokat, mint a fák vagy akár 35%-os lejtők, könnyen el lehet hárítani. 4-szer hosszabb a kés élettartama. Figyelem: Solo® by AL-KO robotfűnyíróink vásárlásakor a szállítási terjedelem nem tartalmazza sem a talajt szögeket, sem a határolókábelt.

A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes preferenciáihoz igazíthatja. A vágási technológia tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a fűnyíróházban felaprításra kerül, és biológiai trágyaként visszakerül a gyepbe. Ez az előnye annak, hogy a Robolinho® 520W segítségével nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.

A Robolinho® 520W vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 520 W robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt.. A Robolinho® 520W környezetbarát támogatást nyújt a pázsit karbantartásához. Akár 800 négyzetméteres gyepterülete van? Akkor a Solo® by AL-KO Robolinho® 822W-t ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 127695
EAN 4003718064261
Nettó súly kg 8 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 63 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 27 CM
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akku kapacítás ( belső ) Ah 2.2
Belső akku min. töltési ideje 45 MIN
Akku (belső) min. működ. Idő 50 MIN
Akku ( belső ) feszültség V 18 V

Working area

Max.emelkedőképesség %-ban 35 %
Alkalmas fűfelület m²-ben 500 QM
Belépési pontok száma 3
Esőérzékelő Van

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 20 CM
Vágómélység min/max (mm) 25 - 55 MM
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
GT_ECO_MODE No

Smart Features

Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN

Traction System

Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (17.02MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.98MB)
Cikkszám 127699 Csak 3 db van raktáron
19 900 Ft
Cikkszám 127335 Csak 2 db van raktáron
89 990 Ft
Cikkszám 127327 Szállítható
11 990 Ft
Cikkszám 119990 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 39 990 Ft 36 990 Ft
Cikkszám 119462 Szállítható
22 990 Ft
Cikkszám 127513 Csak 6 db van raktáron
24 990 Ft
Cikkszám 127465 Szállítható
13 990 Ft
Cikkszám 127466 Szállítható
17 990 Ft
Cikkszám 119461 Szállítható
7 490 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.