FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 520 W SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127695 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 359 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Teljesen automatikus akár 500 m²-es területre is. Csendes , 60 dB(A) nyírás közben
  • Könnyen telepíthető és működtethető
  • Könnyen kezelhető az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül
  • Nagy manőverezhetőség és kis tömeg
  • Négyszeres kés élettartam a jobbra-balra forgatású geometriának köszönhetően. A nagy tapadású futófelületű kerekeknek köszönhetően akár 35%-os lejtőkkel is megbirkózik

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 520W teljesen automatikusan gondoskodik kertjéről. A Smart Garden rendszerekhez való intelligens csatlakozásnak köszönhetően nemcsak megbízhatóan nyírja a füvet, hanem egyúttal szabadidőt nyer.

Csatlakozás: Az alkalmazás-képes Robolinho® robotfűnyíróval a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton vagy Amazon Alexán keresztül lehetséges.

A fűnyírás csodája Smart Garden csatlakozással - a Robolinho® 520W robotfűnyíró

A Robolinho® 520W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és ausztriai szakembereink gyártották – mi az AL-KO Gardentech-nél így biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára csak a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű felszerelni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, és akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 520 W robotfűnyíró technikai adatai

Az intelligens kertgondozás és az okos kertészkedés a jelen része a Robolinho® 520W-val: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható. Az egész kényelmesen fut a WiFi-n keresztül. A csendes és károsanyag-kibocsátásmentes működés kellemes működést biztosít, amely energiát egy 2,2 Ah / 18 V erős és tartós lítium-ion akkumulátorból nyeri. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyírója munkaszüneti napokon is problémamentesen üzemeltethető. A speciálisan kifejlesztett mozgástechnológia és a 20 cm-es vágási szélesség hatékony gyepápolást biztosít akár 500 m²-es területeken is. Az olyan akadályokat, mint a fák vagy akár 35%-os lejtők, könnyen el lehet hárítani. 4-szer hosszabb a kés élettartama. Figyelem: Solo® by AL-KO robotfűnyíróink vásárlásakor a szállítási terjedelem nem tartalmazza sem a talajt szögeket, sem a határolókábelt.

A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes preferenciáihoz igazíthatja. A vágási technológia tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a fűnyíróházban felaprításra kerül, és biológiai trágyaként visszakerül a gyepbe. Ez az előnye annak, hogy a Robolinho® 520W segítségével nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.

A Robolinho® 520W vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 520 W robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt.. A Robolinho® 520W környezetbarát támogatást nyújt a pázsit karbantartásához. Akár 800 négyzetméteres gyepterülete van? Akkor a Solo® by AL-KO Robolinho® 822W-t ajánljuk.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akku kapacítás ( belső ) Ah 2.2
Nettó súly kg 8 KG
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Méretek.H(cm) doboz nélkül 63 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 27 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
GT_ECO_MODE No
Alkalmas fűfelület m²-ben 500 QM
Vágómélység min/max (mm) 25 - 65 MM
Max.emelkedőképesség %-ban 35 %
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
Akku (belső) min. működ. Idő 50 MIN
Belső akku min. töltési ideje 45 MIN
Esőérzékelő Van
Belépési pontok száma 3
Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH
Akku ( belső ) feszültség V 18 V
Doboz méret hossza (cm) 80 CM
Vágásszélesség cm-ben 20 CM
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (16.94MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.98MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.