KÉZI FŰNYÍRÓ RAZOR CUT 28.1 HM EASY

Termék szám: 113864 Csak 3 db van raktáron
12% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 33 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Tökéletes vágási kép az érintésmentes, gyepkímélő vágási technika által
  • Kis gördülésiellenállású vágórendszer és nagyfokú fordulékonyság
  • Lehetővé teszi a csendes és károsanyagkibocsátás mentes munkát
  • Védelem az ütközések és karcolások ellen a gumiütközőnek köszönhetően
  • Könnyen működő magasságállítás

 

Az AL-KO hengerkéses fűnyírójával az otthoni gyepet egy angol golfpálya szintjére emelheti.

 

 

Hengerkéses fűnyíró Razor Cut 28.1 HM easy

 

A Razor Cut 28.1 HM easy hengerkéses fűnyíró károsanyagkibocsátás mentesen és halkan dolgozik, ami ideális partner a kiskertek számára. A speciális 5 késes nyíróhenger a fű egyenletes és pontos levágásáról gondoskodik. Tiszta vágás – mint egy ollóval.

 

Razor Cut 28.1 HM easy hengerkéses fűnyíró technikai adatai

 

28 cm-es vágószélességgel a Razor Cut 28.1 HM easy hengerkéses fűnyíró ideális partner akár 150 m² fűfelületig. A vágómagasság 4 lépésben 14-35 cm között állítható. Azáltal, hogy a nyíróhenger az 5 acélkéssel és az alsókéssel nem érintkezik, így egy pontos és tiszta vágási képet kapunk, továbbá a fű tökéletesen ápolt lesz. A 220 mm átmérőjű kerekek nagyon simán haladnak az egyenletlen talajon is. A kompakt kialakításnak és a csekély, mindösszesen 6,8 kg súlynak köszönhetően a fordulékony hengerkéses fűnyíró kiváló partnere kertje gyepkímélő gondozásában, még a kicsi, zegzugos kertek számára. Opcionálian egy 35 literes fűgyűjtő áll rendelkezésre hozzá.

 

Razor Cut 28.1 HM easy hengerkéses fűnyíró vásárlása és alternatívák

 

A hengerkéses Razor Cut 28.1 HM easy fűnyírót otthonról, kényelmesen megvásárolhatja Webshopunkból vagy szakkereskedőinktől.
Ha nagyobb gyepfelülethez keres egy hengerkéses fűnyírót, akkor Önnek a Razor Cut 38.1 HM Comfort típust ajánljuk.

Technikai adatok

48 CM
acél
Márka AL-KO
Munkaszélesség cm-ben 28 CM
Vágómélység min/max (mm) 14 - 35 MM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 90 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 100 CM
Hengerkés szám 5 ST
Bruttó súly kg 8.8 KG
Nettó súly kg 6.8 KG
Termékvonal Easy
Meghajtó típusa Kézi
Késhenger átmérő mm-ben 128 MM
Vágórendszer Érintkezésmentes kés
Használati utasítások Letöltés (25.14MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.