KOMPOSZTAPRÍTÓ SOLO BY AL-KO TCS 3000

Termék szám: 119685 Csak 1 db van raktáron
Várhatóan készleten : 2024.06.18
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagyméretű betöltőnyílás a puha növényhulladék számára, külön ágadagoló akár 43 mm átmérőjű ágak bevezetéséhez, valamint ferde késekkel ellátott inno
  • Külön ágadagoló akár 43 mm átmérőjű ágak bevezetéséhez
  • Golyóscsapágyazott XXL-kerekek a könnyű szállításért
  • Széles futómű a stabil állásért
  • Innovatív vágómű ferde késekkel
  • Kiegészítő kés az előaprításhoz

TCS Duotec 3000 késes komposztaprító nagy, ha aprításról van szó. Tetterős segítője a kertben.

solo® by AL-KO TCS Duotec 3000 elektromos komposztaprító

A TCS Duotec 3000 komposztaprító a ferde késekkel ellátott, innovatív vágóművel a bármilyen fanyesedéket felaprít, ami a kései közé kerül. A vágótányéron található kiegészítő kés a hulladék előaprítására szolgál, és garantálja a legjobb eredményt.

solo® by AL-KO TCS Duotec 3000 elektromos komposztaprító műszaki adatai

A puha növényhulladék számára kialakított nagyméretű betöltőnyílásnak, az akár 43 mm átmérőjű ágak bevezetésére alkalmas külön ágadagolónak köszönhetően a komposztaprító hathatósan támogatja Önt a kerti munkákban. Gyors munkavégzés az innovatív vágóműben történő előaprításnak köszönhetően. Stabil állás a széles futóműnek és könnyű szállíthatóság a stabil, golyóscsapágyazott XXL-kerekeknek használatával. A komposztaprító magassága 135 cm, tömege 55 kg. Erős, 2900 W-os motorteljesítmény és 400 V-os feszültség.
A nagyméretű betöltőnyílású önbehúzó, és a külön ágadagoló  segítségével a komposztaprító bármilyen kerti hulladékot könnyedén felaprít. Nagyon strapabíró és biztonságos a kidobónyílást letakaró, oldalsó fedőlemez beépítésével.

 

solo® by AL-KO TCS Duotec 3000 komposztaprító megvásárlása és alternatívák

A solo® by AL-KO TCS Duotec 3000 komposztaprító egyszerűen megvásárolható webshopunkon keresztűl. Alternatív megoldásként bármelyik AL-KO szakkereskedőnél is kapható. Ha ugyanezt a modellt szeretné 230 V feszültséggel, a TCS Duoetec 2500 készüléket ajánljuk.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 119685
EAN 4003718353730
Nettó súly kg 55 KG
Max.ág átmérő cm-ben 4 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 115
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Premium

Engine

Motorteljesítmény wattban 2900 W

Traction System

Golyóscsapágyas kerekek Nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.36MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (69.7KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.