LÁNCFŰRÉSZ 6656 - 38 CM - .325 HM

Termék szám: 127564 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 149 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Gyors gázadagolás, nagy teljesítmény és nyomaték, valamint rendkívül masszív kivitel, 2,4 kW-os teljesítménnyel és 55,5 cm3 lökettérfogattal
  • Számos, akár 50 cm-eshosszúságú vágókészlettel kapható
  • Csekély, csupám 2,3 kg/kW-os teljesítménytömeg
  • Easy-Start rendszer
  • Langlebiges Magnesium-Kurbelgehäuse und geschmiedete Kurbelwelle
  • 3/8"-os láncelosztás és figaslánccal kapható
  • Minőségi papír légszűrővel ellátva

Igényes fakivágási és fűrészelési munkákhoz, - akkumulátortól, vagy elektromos kábeltől függetlenül – ezt jelentik ezek a nagy teljesítményű benzines láncfűrészek.

 

solo® by AL-KO benzines 6656-os láncfűrész – maximális teljesítmény profiknak

A solo® by AL-KO 6656 benzines láncfűrész a nagy teljesítményt és a kis súlyt ötvözi, így ez a fűrész tökéletes igényes felhasználóknak.
A nagy teljesítményű, könnyen indítható benzinmotor nagy erővel bír, hogy könnyedén dolgozhasson ezzel a láncfűrésszel. A hatékony rezgéscsillapítás és a markolat ergonómiája gondoskodik a fáradtságmentes és kényelmes munkavégről.

solo® by AL-KO 6656 benzines láncfűrész technikai adatai

A 45 cm-es vágólapjával a tartós, eredeti Oregon lánc gyors munkavégzést tesz lehetővé jó manőverezhetőség és kezelhetőség mellett. Könnyű karbantarthatóság. Az elektronikus gyújtásrendszer új típusú nyomógomb funkciója, valamint primer és dekompressziós szelep biztosítja a gyors és biztonságos indítást. A nagy teljesítmény, a rendkívül robusztus kidolgozás és a nagy forgatónyomaték a 6656-ot a legjobb modellünkké teszik a solo® by  AL-KO professzionális fűrészek között
Az extra rezgéscsillapításnak és az ergonómiailag kialakított fogantyúknak köszönhetően a hajtóerő csekély vibrációval kapcsolódik  - és megkönnyíti a precíz vágási eredmény elérését, valamint biztosítja  a csukló védelmét. További előny a nagy térfogatú papír légszűrő. A rendkívül rugalmas ház hosszú élettartamot biztosít. További fontos jellemzők az olajáramlás szabályozása, a levegő előmelegítése téli üzemmódban. 

 

solo® by AL-KO 6656 láncfűrész vásárlás és alternatívák

 

A solo® by AL-KO 6656-os benzinmotoros láncfűrészt megvásárolhatja tőlünk a webáruházban vagy szakkereskedőinknél. Ez a kompakt erőgép professzionális kerti és erdészeti használatra. A legjobb, ha egyszerre rendeli meg a nagy teljesítményű biológiai úton lebomló lánckenő olajjal (cikkszám: 113530 / 5 liter).


 

Technikai adatok

46 CM
lekerekített
127522, 127562, 127563
Teljesítmény kW-ban 2.4 KW
Márka solo by AL-KO
Teljesítmény lóerőben 3.2 PS
Hengerűrtartalom ccm-ben 55.5
Fordulatszám óra/perc 13000
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Szivató igen
Fűrészlánc 0.325"
Nettó súly kg 5.6 KG
Termékvonal Premium
Bruttó súly kg 8.5 KG
Láncolaj térfogata (ml) 300 ML
Láncfeszítés szerszámmal
Osztott 0,325
Meghajtó típusa Benzines
Lánchossz cm-ben 45 CM
Max.láncsebesség 25
Üzemanyag térfogat liter 0.51 L
Zajszint garantált LwA[db(A)] 116
Használati utasítások Letöltés (11.19MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (106.35KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.