MAGASSÁGI ÁGVÁGÓ RÁTÉT CSA 4220.2 AKKU S

Termék szám: 127643 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 53 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Magassági ágvágó MT 42.2 alapgéphez
  • Minőségi sín és 3/8"-os speciális Oregon lánc
  • Erőteljes, szénkefe nélküli motor
  • Fáradságmentes munkavégzés a kis súlynak köszönhetően
  • A vágási szög kényelmesen, egyetlen gombnyomással állítható

Bővítse MT 42.2 akkumulátoros multifunkciós alapgépét a CSA 4220.2 magassági ágvágó feltéttel

Akkus, károsanyag-kibocsátásmentes fametszés a CSA 4220.2 magassági ágvágó-feltéttel. Ha rendelkezik a solo® by AL-KO akkumulátoros MT 42.2 multifunkciós alapgéppel, egyszerűen alakítsa át az alapgépet magassági ágvágóvá a CSA 4220.2 tartozékkal.

Rugalmas szögbeállítás kiváló minőségű elforgatható vágófejjel

Az elforgatható vágófejnek köszönhetően nagy munkatartomány garantált. Az elforgatható vágófej, amely egy gombnyomással nagyon könnyen állítható, különösen szerteágazó fákon válik be. A szerszám nélküli gyorscserélő rendszernek köszönhetően a tartozék pillanatok alatt cserélhető - és kezdődhet a metszés. A kiváló minőségű, 25 cm-es feltét 3/8 colos speciális lánccal, a minőségi Oregon márkával lehetővé teszi, hogy könnyedén átvágja az ágakat nagy magasságban. A kiváló minőségű alkatrészek könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy fáradtság nélkül dolgozzon – akár fej fölött is. Az automatikus lánckenés időt takarít meg munka közben – egyszerűen töltse fel a 120 ml-es olajtartályt, és már kész is.

Az alapegység akkumulátoros működésének köszönhetően nagy mozgásteret biztosít, anélkül, hogy a kábel hosszára vagy helyzetére kellene figyelni. Az egység csendes és károsanyag-kibocsátásmentes – ezért a szomszédokat is kevésbé zavarjuk majd. Ezenkívül a készülék könnyen karbantartható. Az MTA 42.2 (cikkszám: 127647) kiegészítő szárhosszabbítóval pedig még magasabbra nyúlhat. Figyelem! Kizárólag a külön megvásárolható MT 42.2 alapgéppel együtt használható!

solo® by AL-KO CSA 4220.2 magassági ágvágó feltét vásárlás és alternatívák

A CSA 4220.2 magassági ágvágó feltétet megvásárolhatja tőlünk  webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha szeretné bővíteni MT 42.2 többfunkciós alapgépét a HTA 4245.2 sövénynyíró tartozékkal, a  127646 cikkszám alatt elérhető el.

 

Technikai adatok

Igen
87 CM
lekerekített
Márka solo by AL-KO
Fűrészlánc 3/8"
Max.működési idő 5.0Ah percben 103 MIN
Max.működési idő 4.0Ah percben 83 MIN
Termékvonal PREMIUM pro
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Láncfeszítés szerszám nélküli
Osztott 3/8" speciális
Max.láncsebesség 14
Akkus család AL-KO 36 V
Meghajtó típusa Akkus
Bruttó súly kg 3.1 KG
Nettó súly kg 2.1 KG
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Lánchossz cm-ben 20 CM
Használati utasítások Letöltés (12.45MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.