MAGASSÁGI ÁGVÁGÓ RÁTÉT CSA 4220.2

Termék szám: 127646 Csak 7 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Elforgatható és dönthető 45 cm hosszú, ellentétes irányban mozgó kések; Pontos vágás
  • A szög gyors beállítása 15 fokos lépésekben, egyetlen gombnyomással; 270 fokos munkasugár kilenc különböző szöghelyzettel, beleértve a tárolási helyzetet is
  • 28 mm-es vágási vastagság
  • A vágási szög kényelmesen, egyetlen gombnyomással állítható
  • Elforgatási szög 9 pozícióban

Gyakran vásárolják együtt

54 900 Ft
Ez a termék
44 900 Ft
Csak 2 db van raktáron
53 900 Ft
Csak 1 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

153 700 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Bővítse MT 42.2 akkus multifunkciós alapgépét a HTA 4245.2 a rugalmas sövénynyíró rététtel

Akkus, károsanyag-kibocsátásmentes sövénynyírás a rugalmas HTA 4245.2 sövénynyíró rátéttel. Ha már rendelkezik a solo® by AL-KO akkumulátoros MT 42.2 multifunkciós alapgéppel, egyszerűen alakítsa át az alapgépet sövénynyíróvá a HTA 4245.2 tartozékkal.

Rugalmas szögbeállítás

A rugalmas szögbeállításnak köszönhetően a nagy, akár 270°-os elforgatási szög is adott. Ez teszi a sövénynyíró tartozékot nagyon precíz vágásra, valamint a sövények megerőltetés nélküli művelésére. 9 beállítási pozíció és a gyorsbeállítás közül választhat, amely lehetővé teszi a munkaszög egyszerű beállítását egy gomb megnyomásával 15°-os lépésekben. A 45 cm hosszú, ellentétesen forgó lánc , amelyet alacsony vibrációjú, hatékony, 280 W-os szénkefe nélküli motor haj, gyors, nagy nyomatékú vágást biztosít precíz vágási eredménnyel.

A könnyű, alacsony vibrációjú rögzítés precíz vágást tesz lehetővé, mellyel a munkavégzés fáradságmentes. Az alapegység akkumulátoros működésének köszönhetően nagy mozgásteret biztosít, anélkül, hogy a kábel hosszára vagy helyzetére kellene figyelni. A használat csendes és károsanyag-kibocsátásmentes – ezért a szomszédokat is kevésbé zavarjuk majd .Ezenkívül a készülék könnyen karbantartható. Az MTA 42.2 (cikkszám: 127647) kiegészítő hosszabbítóval még magasabbra nyúlhat.

solo® by AL-KO HTA 4245.2 vásárlás és alternatívák

A HTA 4245.2 sövénynyíró tartozékot megvásárolhatja tőlünk webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél. Ha szeretné bővíteni MT 42.2 multifunkciós alapgépét egy magas metszővágóval, a CSA 4220.2-vel, a 127643 cikkszám alatt érhető el.

...

Technikai adatok

Termék szám 127646
EAN 4003718063110
Nettó súly kg 2.3 KG
Bruttó súly kg 3.04 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Szögbeállítás Igen
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO Power 36V
Kompatibilis akkuk 113280, 113281, 113524
Max.működési idő 4.0Ah percben 73 MIN
Max.működési idő 5.0Ah percben 92 MIN

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 45 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (4.16MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.