MAGASSÁGI ÁGVÁGÓ RÁTÉT CSA 4220.2

Termék szám: 127646 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Elforgatható és dönthető 45 cm hosszú, ellentétes irányban mozgó kések; Pontos vágás
  • A szög gyors beállítása 15 fokos lépésekben, egyetlen gombnyomással; 270 fokos munkasugár kilenc különböző szöghelyzettel, beleértve a tárolási helyzetet is
  • 28 mm-es vágási vastagság
  • A vágási szög kényelmesen, egyetlen gombnyomással állítható
  • Elforgatási szög 9 pozícióban

Bővítse MT 42.2 akkus multifunkciós alapgépét a HTA 4245.2 a rugalmas sövénynyíró rététtel

Akkus, károsanyag-kibocsátásmentes sövénynyírás a rugalmas HTA 4245.2 sövénynyíró rátéttel. Ha már rendelkezik a solo® by AL-KO akkumulátoros MT 42.2 multifunkciós alapgéppel, egyszerűen alakítsa át az alapgépet sövénynyíróvá a HTA 4245.2 tartozékkal.

Rugalmas szögbeállítás

A rugalmas szögbeállításnak köszönhetően a nagy, akár 270°-os elforgatási szög is adott. Ez teszi a sövénynyíró tartozékot nagyon precíz vágásra, valamint a sövények megerőltetés nélküli művelésére. 9 beállítási pozíció és a gyorsbeállítás közül választhat, amely lehetővé teszi a munkaszög egyszerű beállítását egy gomb megnyomásával 15°-os lépésekben. A 45 cm hosszú, ellentétesen forgó lánc , amelyet alacsony vibrációjú, hatékony, 280 W-os szénkefe nélküli motor haj, gyors, nagy nyomatékú vágást biztosít precíz vágási eredménnyel.

A könnyű, alacsony vibrációjú rögzítés precíz vágást tesz lehetővé, mellyel a munkavégzés fáradságmentes. Az alapegység akkumulátoros működésének köszönhetően nagy mozgásteret biztosít, anélkül, hogy a kábel hosszára vagy helyzetére kellene figyelni. A használat csendes és károsanyag-kibocsátásmentes – ezért a szomszédokat is kevésbé zavarjuk majd .Ezenkívül a készülék könnyen karbantartható. Az MTA 42.2 (cikkszám: 127647) kiegészítő hosszabbítóval még magasabbra nyúlhat.

solo® by AL-KO HTA 4245.2 vásárlás és alternatívák

A HTA 4245.2 sövénynyíró tartozékot megvásárolhatja tőlünk webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél. Ha szeretné bővíteni MT 42.2 multifunkciós alapgépét egy magas metszővágóval, a CSA 4220.2-vel, a 127643 cikkszám alatt érhető el.

...

Technikai adatok

Termék szám 127646
EAN 4003718063110
Nettó súly kg 2.3 KG
Bruttó súly kg 3.04 KG
Doboz méret hossza (cm) 80 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Szögbeállítás Igen
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Premium

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO Power 36V
Kompatibilis akkuk 113280, 113281, 113524
Max.működési idő 4.0Ah percben 73 MIN
Max.működési idő 5.0Ah percben 92 MIN

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 45 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.