MOTOROS KAPA 7505 VR SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127321 Csak 1 db van raktáron
Várhatóan készleten : 2024.06.18
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy területekre, nehéz vagy kötött talajokhoz is alkalmas
  • Akár 15 cm-es munkamélységig
  • Akár 75 cm-es kapálási szélességig
  • Minden haszonkert tulajdonos nélkülözhetetlen segítőtársa
  • Könnyen elérhető gázkar
  • Ergonomikus tolókar állítható magasságú és oldalra dönthető
  • Opcionálisan felszerelhető töltögetőeke
  • Lánchajtás
  • Előre és hátramenet
  • Minden haszonkert tulajdonos nélkülözhetetlen segítőtársa

Gyakran vásárolják együtt

399 900 Ft
Ez a termék
29 900 Ft
Csak 1 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

429 800 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Erőteljes segítők minden konyhakert-tulajdonos számára: kapálógépeink lenyűgözőek a folyamatos használatot biztosító erőteljes motorokkal. és az optimálisan kialakított vezérléssel. A robusztus eszközök jól manőverezhetők, könnyen és biztonságosan használhatók, mindezt solo® by AL-KO professzionális minőségben biztosítják.

 

solo® by AL-KO 7505 VR motoros kapa – minden talajt megkapál

A 7505 VR motoros kapa az Ön hatékony eszköze. Időtakarékos, folyamatos használathoz igényes természetes kertekben, veteményesekben és nagy területeken. Az előre- és hátramenet gyors munkavégzést és nagy rugalmasságot tesz lehetővé.
Ideális talajműveléshez, levegőztetéshez és a talaj felfrissítéséhez: A solo® by AL-KO 7505 VR motoros kapával vetés előtt jól előkészítheti a talajt, meglazíthatja, műtrágyázhatja és frissítheti a talajt.
Akár kertfenntartóként, akár hobbikertészként, zöldségtermesztőként vagy konyhakert tulajdonosként – a hatalmas teljesítményű motoros kapa kitűnő választás nagyobb területek rendkívül hatékony megmunkálásához. Gyorsan halad minden típusú talajon, és nagyon kíméletes a felhasználó számára – köszönhető ez az állítható magasságú, forgatható kormánynak és a hátrameneti fokozattal rendelkező nagyméretű eszköz jó manőverezhetőségének.

 solo® by AL-KO motorkapa 7505 VR technikai adatai

A 7505 VR nagyon erős, 3,6 kW-os Honda motorja erőteljes nyomatékot és állandó teljesítményt biztosít még hosszabb használat során is. Az erőátvitel lánchajtáson keresztül történik. Az integrált szállítókerékkel könnyedén mozgathatja a gépet egyik munkaterületről a másikra. 1 előre és 1 hátramenet gondoskodik az energiatakarékos és rugalmas munkavégzésről.
A 7505 VR rotációs kapa az Ön megbízható társa az igényes, folyamatos használat során – kialakítását úgy tervezték, hogy Ön, mint gépkezelő fáradtságmentesen dolgozzon. Az ergonómikus kezelőszervek lehetővé teszik a munkavégzést bármilyen helyzetben, veteményesben, emelkedőn és lejtőn. A gázfogantyú mindig könnyen elérhető, a kormány egyedileg állítható a kezelő magasságához, és szükség esetén oldalra is billenthető. Ez lehetővé teszi az egyenetlenségek optimális kiegyenlítését, a szűk keresztmetszetek leküzdését és a talaj védelmét, mert nem kell rálépni a már kapált területre.
Ezenkívül a motoros kapa robusztus acéllemezből készült kiváló minőségű burkolata megvédi a gépkezelőt a repülő kövektől és a talajdaraboktól.

 

solo® by AL-KO 7505 VR motoros kapa vásárlás és alternatívák

Az AL-KO 7505 VR motoros kapát megvásárolhatja webáruházunkban vagy szakkereskedőinktől.
Megvásárolható tartozékként az opcionálisan felszerelhető töltögetőeke (cikkszám: 127 334).
Ha könnyű, belépő szintű készüléket keres egy hobbikert lazítására, akkor az MH 350-4 AL-KO (cikkszám: 112 644) modellt ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 127321
EAN 4003718055023
Nettó súly kg 51 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 75 CM
Bruttó súly kg 56 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 115 CM
Munkamélység (cm) 15 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 150 CM
Kapatag átmérő cm-ben? 32 MM
Kapatag szám 6 ST
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Comfort

Mowing System

Munkaszélesség cm-ben 75 CM

Engine

Elektromos indítás nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Fordulatszám óra/perc 3200
Teljesítmény kW-ban 3.6 KW
Motor típus Honda GP 160
Szivató igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.11MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (81.75KB)
Cikkszám 127334 Csak 1 db van raktáron
29 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.