MOTOROS KAPA 7505 VR SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127321 Csak 3 db van raktáron
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 399 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy területekre, nehéz vagy kötött talajokhoz is alkalmas
  • Akár 15 cm-es munkamélységig
  • Akár 75 cm-es kapálási szélességig
  • Minden haszonkert tulajdonos nélkülözhetetlen segítőtársa
  • Könnyen elérhető gázkar
  • Ergonomikus tolókar állítható magasságú és oldalra dönthető
  • Opcionálisan felszerelhető töltögetőeke
  • Lánchajtás
  • Előre és hátramenet
  • Minden haszonkert tulajdonos nélkülözhetetlen segítőtársa

Gyakran vásárolják együtt

399 900 Ft 369 900 Ft
Ez a termék
29 900 Ft
Csak 1 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

399 800 Ft *

Erőteljes segítők minden konyhakert-tulajdonos számára: kapálógépeink lenyűgözőek a folyamatos használatot biztosító erőteljes motorokkal. és az optimálisan kialakított vezérléssel. A robusztus eszközök jól manőverezhetők, könnyen és biztonságosan használhatók, mindezt solo® by AL-KO professzionális minőségben biztosítják.

 

solo® by AL-KO 7505 VR motoros kapa – minden talajt megkapál

A 7505 VR motoros kapa az Ön hatékony eszköze. Időtakarékos, folyamatos használathoz igényes természetes kertekben, veteményesekben és nagy területeken. Az előre- és hátramenet gyors munkavégzést és nagy rugalmasságot tesz lehetővé.
Ideális talajműveléshez, levegőztetéshez és a talaj felfrissítéséhez: A solo® by AL-KO 7505 VR motoros kapával vetés előtt jól előkészítheti a talajt, meglazíthatja, műtrágyázhatja és frissítheti a talajt.
Akár kertfenntartóként, akár hobbikertészként, zöldségtermesztőként vagy konyhakert tulajdonosként – a hatalmas teljesítményű motoros kapa kitűnő választás nagyobb területek rendkívül hatékony megmunkálásához. Gyorsan halad minden típusú talajon, és nagyon kíméletes a felhasználó számára – köszönhető ez az állítható magasságú, forgatható kormánynak és a hátrameneti fokozattal rendelkező nagyméretű eszköz jó manőverezhetőségének.

 solo® by AL-KO motorkapa 7505 VR technikai adatai

A 7505 VR nagyon erős, 3,6 kW-os Honda motorja erőteljes nyomatékot és állandó teljesítményt biztosít még hosszabb használat során is. Az erőátvitel lánchajtáson keresztül történik. Az integrált szállítókerékkel könnyedén mozgathatja a gépet egyik munkaterületről a másikra. 1 előre és 1 hátramenet gondoskodik az energiatakarékos és rugalmas munkavégzésről.
A 7505 VR rotációs kapa az Ön megbízható társa az igényes, folyamatos használat során – kialakítását úgy tervezték, hogy Ön, mint gépkezelő fáradtságmentesen dolgozzon. Az ergonómikus kezelőszervek lehetővé teszik a munkavégzést bármilyen helyzetben, veteményesben, emelkedőn és lejtőn. A gázfogantyú mindig könnyen elérhető, a kormány egyedileg állítható a kezelő magasságához, és szükség esetén oldalra is billenthető. Ez lehetővé teszi az egyenetlenségek optimális kiegyenlítését, a szűk keresztmetszetek leküzdését és a talaj védelmét, mert nem kell rálépni a már kapált területre.
Ezenkívül a motoros kapa robusztus acéllemezből készült kiváló minőségű burkolata megvédi a gépkezelőt a repülő kövektől és a talajdaraboktól.

 

solo® by AL-KO 7505 VR motoros kapa vásárlás és alternatívák

Az AL-KO 7505 VR motoros kapát megvásárolhatja webáruházunkban vagy szakkereskedőinktől.
Megvásárolható tartozékként az opcionálisan felszerelhető töltögetőeke (cikkszám: 127 334).
Ha könnyű, belépő szintű készüléket keres egy hobbikert lazítására, akkor az MH 350-4 AL-KO (cikkszám: 112 644) modellt ajánljuk.

Technikai adatok

80.5 CM
15 CM
Márka solo by AL-KO
Teljesítmény kW-ban 3.6 KW
Munkaszélesség cm-ben 75 CM
Motor típus Honda GP 160
Méretek.H(cm) doboz nélkül 150 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 75 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 115 CM
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Fordulatszám óra/perc 3200
Elektromos indítás nem
Bruttó súly kg 56 KG
Termékvonal Comfort
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Nettó súly kg 51 KG
Szivató igen
Kapatag szám 6 ST
Kapatag átmérő cm-ben? 32 MM
Használati utasítások Letöltés (5.11MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (81.75KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.