MOTOROS KASZA 126 B SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127611 Csak 9 db van raktáron
5% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 99 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Easy-Start rendszer – egyszerű motorindítás alacsony erőkifejtéssel
  • Soft-Touch kézifogantyú
  • Biztonságos, kényelmes vezetés az ergonomikus kerékpár fogantyúnak köszönhetően
  • Fast&Easy kaszadamilfejjel – a damil egyszerű föltekeréséhez automatikus után adagolással (Tipp-Automatik) és robosztus fém vágókéssel
  • Ideális a magas fű és a kisebb bozót levágásához
  • Kényelmes kettős hordozóhevederrel

Tökéletes vágási eredmény az igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára. Ezt szimbolizálja a solo® by AL-KO benzinmotoros kaszái, a mi robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcskategóriás gépeink a „fűnyírás” területén.


solo® by AL-KO 126 B – könnyű tisztítás

Független vágás, hatékony és egyszerű kezelés: :a solo® by AL-KO 126 B benzinmotoros kasza belépő kategóriás modellként a tökéletes vágási eredményével győz meg minket a jól bevált solo® by AL-KO minőségben.
A csekély súlynak, az Easy-Start rendszernek, a centrifugális tengelykapcsolónak, az átgondolt fogantyú ergonómiának és az optimális készülék egyensúlynak köszönhetően zökkenőmentes működést biztosít egy természetes munkahelyzetben. Ezenkívül a gép nagyon könnyen kezelhető és a két mellékelt vágófej cseréje a robusztus fém vágólappal és damilfejjel (vágószélesség 25- 41 cm) gyorsan megy. A Fast&Easy kaszadamilfej lehetővé teszi a vágószál egyszerű befűzését és felcsévélését a kaszadamilfej kinyitása nélkül.
Ezáltal a solo® by AL-KO 126 B motoros kasza könnyű segítővé válik a magas fű és a kisebb bozót levágásában és kitisztításában.


solo® by AL-KO 126 B benzines kasza technikai adatai

Ezzel a praktikus, mindösszesen 5,2 kg súlyú benzines kaszával élvezheti a 0,75-kW teljesítményű 2 ütemű motor (26 cm³) legújabb generációját, a robusztus felépítést, a kényelmes kezelőelemeket továbbá minden solo® by AL-KO gép sokoldalúságát és könnyen kezelhetőségét.
A kerékpárfogantyúval történő kényelmes és biztonságos készülékvezetésnek, továbbá az optimális készülék egyensúlynak és stabilitásnak ( alu szár ) köszönhetően könnyedén, kíméletes testtartásban végezheti a kaszálási-és tisztítási munkákat a magas fűben vagy kisebb bozótban.
Már a belépő áras kasza nagy rugalmasságot ad használat során, mert a szállítási csomag 2 vágófejet tartalmaz: egy 25 cm fém vágókést és egy 41 cm vágószélességű damilfejet. A Tipp-Automatika révén az optimális damilhosszt könnyedén be tudja állítani működés közben (csak a kaszadamilfejjel koppintson a talajra).
Hatékony kaszálás minden felületen. Független az akku élettartamától, a vezeték hosszától és a kábelrengetegtől – ez a plusz nagy gyepeken, parkokban és nyílt területeken.


solo® by AL-KO 126 B benzines kasza vásárlása és alternatívák

A solo® by AL-KO 126 B benzines kaszát megvásárolhatja Webshopunkban vagy szakkereskedőinktől. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű, praktikus benzines kaszát keres, amit egyszerűen használhat kertjében vagy nagyobb területen. A benzin keverék előállításához az alacsony füstölésű, félszintetikus 2 ütemű motorolajt ajánljuk. (cikkszám: 112896).


...

Technikai adatok

Termék szám 127611
EAN 4003718061642
Nettó súly kg 5.2 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Damilfej típusa Gyorstekercselés
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2.5 MM
GT_MAINTENANCE_FREE_ANGLE_GEAR 002
Olaj/benzin keverési arány 1:50
Osztott szár nem
Szárátmérő mm-ben 26 MM
Vágási szélesség damil (cm) 41 CM
Vágási szélesség kés (cm) 25 CM
Termékvonal Easy
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Cutting System

Menethossz (cm) 500 CM

Engine

Easy Start System igen
"Indításra kész" kapcsoló van
Automata szivatóval felszerelt Igen
Üzemanyag térfogat liter 0.7 L
Hengerűrtartalom ccm-ben 26
Teljesítmény kW-ban 0.75 KW
Teljesítmény lóerőben 1.02 PS
Szivató igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (43.65MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (112.17KB)
Cikkszám 127620 Szállítható
11 990 Ft
Cikkszám 127251 Elfogyott
11 990 Ft
Cikkszám 127619 Csak 6 db van raktáron
9 990 Ft
Cikkszám 127252 Csak 8 db van raktáron
21 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.