MOTOROS KASZA 140 B SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127615 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
4% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 119 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Csekély károsanyag-kibocsátású, öblítőlevegős motor
  • Erőteljes munka sok energiával - 1,5 kW teljesítményű motor
  • Biztonságos, kényelmes vezetés az ergonomikus kerékpár fogantyúnak köszönhetően
  • 130mm-es profi Fast and Easy kasza damilfejjel– A vágószál a kaszadamilfej nyitása nélkül egyszerűen befűzhető és felcsévélhető
  • Ready-to-Start kapcsoló
  • Hevederfüggesztő sínnel optimálisan kiegyensúlyozott
  • Kényelmes kettősprofi hordozóhevederrel

Gyakran vásárolják együtt

119 900 Ft 114 900 Ft
Ez a termék
11 990 Ft
Csak 5 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

126 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Tökéletes vágási eredmény az igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára. Ezt szimbolizálja a solo® by AL-KO benzinmotoros kaszái, a mi robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcskategóriás gépeink a „fűnyírás” területén.


solo® by AL-KO 140 B – Erőcsomag a fáradságmentes munkához

Független vágás, mint egy profi, robusztus, hatékony és egyszerű kezelés: a solo® by AL-KO 140 B benzines kasza lenyűgöző erőcsomagként a tökéletes vágási eredményével győz meg minket a jól bevált solo® by AL-KO minőségben. Mindenhová odafér, ahol a fűnyíró, méretei miatt határokba ütközik.
Csekély károsanyag-kibocsátású motor az öblítőlevegős rendszer révén. Az alacsony rezgésű működésnek, a Ready to Start kapcsolónak, a párnázott profi kettős hordozóhevedernek, az átgondolt fogantyú ergonómiának és az optimális készülék egyensúlynak köszönhetően zökkenőmentes működést biztosít egy természetes munkahelyzetben. Ezenkívül a gép nagyon könnyen kezelhető és a két mellékelt vágófej cseréje a robusztus fém vágólappal és damilfejjel (vágószélesség 25- 41 cm) gyorsan megy. A Fast&Easy kaszadamilfej lehetővé teszi a vágószál egyszerű befűzését és felcsévélését a kaszadamilfej kinyitása nélkül. Kényelmes szállítás és helytakarékos tárolás az elforgatható fogantyú miatt.
A beépített rezgésvédelemmel ellátott, nagy teljesítményű motorral a solo® by AL-KO 140 B az Ön igazi segítője, nagyfokú kezelési kényelemmel. Extra kényelmet biztosít a magas fű fáradságmentes levágásához és kitisztításához továbbá a vadon nőtt növényzet és bozótoson való átjutáshoz.
Extra erős, csekély károsanyag-kibocsátású, öblítőlevegős motor, profi kaszadamilfej, robusztus acélkés és profi hordozóheveder – tökéletes az igényes vágási munkákhoz.


solo® by AL-KO 140 B benzines kasza technikai adatai

Evvel a nagy teljesítményű benzines kaszával az erős és egyben nyugodt járású, a legújabb generációs ,1,5kW teljesítményű 2 ütemű (40,2 cm³), öblítőlevegős, csekély károsanyag kibocsátású motor előnyeit élvezheti.
Köszönhetően a kerékpárfogantyúval történő kényelmes és biztonságos készülékvezetésnek és az ergonomikusan integrált kezelőelemeknek könnyedén, kíméletes testtartásban végezheti a kihívó kaszálási és kitisztítási feladatokat a gyepen, a magas fűben vagy a makacs bozótosban. Ezenkívül a profi kettős hordozóheveder és rendkívül alacsony rezgésű hajtás egy jelentős megkönnyebbülést jelent a munka során, növeli a heveder kényelmét és támogatja a benzines kasza biztonságos kezelését.
Ez az erős kasza nagy rugalmasságot ad használat során mert a szállítási csomag 2 vágófejet tartalmaz: egy 25 cm fém vágókést és egy 41 cm vágószélességű damilfejet. A Tipp-Automatika révén az optimális damilhosszt könnyedén be tudja állítani működés közben (csak a kaszadamilfejjel koppintson a talajra). Nincs többé kellemetlen vágószál felcsévélés a kaszadamilfej kinyitásával.
Ezzel a nagy teljesítményű készülékkel legyőzheti a makacs vadon nőtt növényzetet és hatékonyan, időt spórolva keresztüljuthat a nehéz terepeken. Független az akku élettartamától, a vezeték hosszától és a kábelrengetegtől – ez a plusz nagy gyepeken, parkokban és nyílt területeken.


solo® by AL-KO 140 B benzines kasza vásárlása és alternatívák

A solo® by AL-KO 140 B benzines kaszát megvásárolhatja Webshopunkban vagy szakkereskedőinktől. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyen használható, nagy teljesítményű kaszát keres egy nagy kerthez, kiszolgáló létesítményhez vagy kültéri területhez. A benzin keverék előállításához az alacsony füstölésű, félszintetikus 2 ütemű motorolajt ajánljuk. (cikkszám: 112896).


...

Technikai adatok

Termék szám 127615
EAN 4003718061680
Nettó súly kg 7.7 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Damilfej típusa Gyorstekercselés
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2.5 MM
GT_MAINTENANCE_FREE_ANGLE_GEAR 002
Olaj/benzin keverési arány 1:50
Osztott szár nem
Szárátmérő mm-ben 26 MM
Vágási szélesség damil (cm) 41 CM
Vágási szélesség kés (cm) 25 CM
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Cutting System

Menethossz (cm) 700 CM

Engine

Easy Start System nem
"Indításra kész" kapcsoló van
Automata szivatóval felszerelt Igen
Üzemanyag térfogat liter 0.7 L
Hengerűrtartalom ccm-ben 40.2
Teljesítmény kW-ban 1.5 KW
Teljesítmény lóerőben 2.04 PS
Szivató igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (43.65MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (112.17KB)
Cikkszám 127251 Csak 4 db van raktáron
11 990 Ft
Cikkszám 127619 Csak 2 db van raktáron
9 990 Ft
Cikkszám 112907 Ismét elérhető 2024.08.21
17 990 Ft
Cikkszám 127620 Csak 5 db van raktáron
11 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.