MOTOROS KASZA FELTÉT BCA 4235.2 AKKU SBA

Termék szám: 127642 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
11% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 44 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Bozótvágó rátét Mt 42.2 alapgéphez
  • Gyors és egyszerű damilfej a precíz vágáshoz. A vágószál egyszerű befűzése és felcsévelése a damilfej kinyitása nélkül
  • Kiváló minőségű 3 fogú kés a hatékony vágásért
  • Erőteljes szénkefe nélküli e-motor a könnyű haladáshoz
  • 25,5 cm/36 cm munkaszélesség egyedi igényeknek megfelelően

solo® by AL-KO BCA 4235.2 - Bővítse MT 42.2 akkus multifunkciós alapgépét a BCA 4235.2 motoroskasza rátéttel

Vezeték nélküli, károsanyag-kibocsátásmentes vágás a BCA 4235.2 akkumulátoros motoros kasza rátéttel. Ha már rendelkezik solo® by AL-KO akkumulátoros MT 42.2 multifunkciós géppel, akkor csak egyszerűen alakítsa át alapgépét akkumulátoros kaszává ezzel a tartozékkal.

Kettős haszon

A könnyű, alacsony vibrációjú rögzítés precíz, testbarát munkavégzést tesz lehetővé. Az alapegység akkumulátoros működésének köszönhetően nagy mozgástér érhető el, nagy mozgásszabadsággal, anélkül, hogy a kábel hosszára vagy helyzetére kellene figyelni. A használat csendes és károsanyag-kibocsátásmentes – ezért a szomszédokat is kevésbé zavarjuk majd. Figyelem! Kizárólag a külön megvásárolható MT 42.2 alapgéppel együtt használható!

solo® by AL-KO BCA 4235.2 motoros kasza rátét vásárlás és alternatívák

A BCA 4235.2 motoros kasza rátétet megvásárolhatja tőlünk webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha szeretné bővíteni MT 42.2 multifunkciós szerszámát egy magas metszővágóval, a CSA 4220.2-t ajánljuk (cikkszám 127643).

Technikai adatok

2 MM
Márka solo by AL-KO
Vágási szélesség damil (cm) 36 CM
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Osztott szár igen
Termékvonal PREMIUM pro
Nettó súly kg 1.9 KG
Vágási szélesség kés (cm) 26 CM
Szárátmérő mm-ben 24 MM
Használati utasítások Letöltés (4.12MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (152.36KB)
Letöltés (111.32KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.