SÖVÉNYVÁGÓ 163-55 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127325 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
4% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 111 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 61 cm késhossz
  • Szépen ápolt sövények, cserjék és bokrok olyan helyeken is, ahol nincs a közelben dugalj
  • Edzett, speciális acélból készült kések
  • 440 ml űrtartalmú üzemanyag tartály
  • Rácsavarozott vágásvédelem
  • Csúszásgátló bevonattal ellátott és három fokozatban elforgatható fogantyú a munkapozíciótól független optimális fogásért

Robosztus gépek professzionális használatra kábel nélkül. Jó vágásteljesítmény és biztonság – ezt képviselik a sbA benzines sövénynyírók AL-KO minőségben.

 

solo® by AL-KO 163-55 benzines sövényvágó  - jó vágásteljesítmény és biztonság

A solo® by AL-KO 163-55 benzines sövénynyíró nagy forgatónyomatéka az Ön erőforrása a nagy és magas sövények, cserjék és bokrok hatékony és precíz vágásához. 440 ml-es tartályával bárhol használható - nagy munkaszélesség a hatékony munka érdekében. Az 61 cm-es acél biztonsági pengének köszönhetően tökéletes vágást érhet el, és gyorsan halad előre.
A csúszásmentes gumi fogantyúk, a könnyen hozzáférhető kezelőszervek és a kiegyensúlyozott súly segítik a fáradtságmentes munkavégzést. A 3 pozícióban állítható fő fogantyú minden munkahelyzetben optimális fogási pozíciót tesz lehetővé. Az integrált rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően a benzines sövénynyíró teljesítménye könnyen irányítható – a kéz, a karok és a vállak maximális védelme mellett.
A biztonsági tényező nagyon fontos: Egyrészt a benzines sövénynyíróval nagy mozgásszabadságot biztosít a kábel átvágásának veszélye nélkül. Másrészt a felcsavarozott vágásvédelem véd a sérülésveszély ellen.
A szállítási terjedelemben található tegez szállítótokként szolgál a sövénynyíró biztonságos, készülékbarát tárolásához és szállításához.

solo® by AL-KO 163-55 benzines sövénynyíró technikai adatai

A solo® by AL-KO 163-55 sövénynyíró nagyon jó minőségű, robusztus alumíniumprofilú késrúddal van felszerelve. Ráül az edzett speciális acélból készült, 55 cm-es vágáshosszúságú, lézerrel vágott, gyémánttal élezett biztonsági kés. Az erős, ellentétesen forgó és nagyon ellenálló penge hatékonyan és precízen vágja a sövényt. Az éles, erős kés okozta sérülések elkerülése érdekében a készülék felcsavarozott vágásvédelemmel rendelkezik.
A 163-55 sövénynyíró kényelmes, csúszásgátló bevonattal ellátott és három fokozatban elforgathat fogantyú biztosítja, hogy a penge bármilyen pozícióban precízen vezethető legyen - ideális magas és széles sövényekhez. A kiegészítő gumi fogantyúval és a jó kiegyensúlyozottságával együtt a benzines sövénynyíró kezelése egyszerű és kíméletes.
A 0,68 kW-os 2 ütemű motor táplálása egy nagy, 440 ml-es tartályból történik, melynek üzemanyagszintje jól leolvasható. A 0,68 kW-os 2 ütemű motor táplálása egy nagy, 440 ml-es tartályból történik, melynek üzemanyagszintje jól leolvasható. Függetlenül a csatlakozóaljzatoktól, a kábelek hosszától vagy az akkumulátor üzemidejétől, nagyon szabadon mozoghat. A kifinomult rezgéscsillapító rendszer csökkenti a kezelő megterhelését munka közben, és kényelmes munkavégzést biztosít. 

solo® by AL-KO 136-55 benzines sövénynyírót vásárlás és alternatívák

A 163-55 benzines sövénynyírót kényelmesen otthonából vásárolhatja meg webáruházunkban vagy szakkereskedőink egyikében.
Ha inkább csendes, károsanyag-kibocsátásmentes elektromos sövényvágót keres, akkor a solo® by AL-KO 166 elektromos sövényvágót ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 127325
EAN 4003718055115
Nettó súly kg 5.2 KG
Bruttó súly kg 7.48 KG
Fordulatszám lendületben/perc 10000
Zajszint garantált LwA[db(A)] 107
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Comfort

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 550 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Handle system

Állítható fogantyú igen

Engine

Üzemanyag térfogat liter 0.44 L
Hengerűrtartalom ccm-ben 22.2
Fordulatszám óra/perc 10000
Teljesítmény kW-ban 0.68 KW
Teljesítmény lóerőben 0.9 PS
Szivató igen
Motorhengerek száma 1

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (20.15MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.