SZÁRHOSSZABBÍTÓ MTA 42.2 AKKU SBA

Termék szám: 127647 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Extension fogantyú a HTA 4245.2 sövénynyíróhoz és a CSA 4220.2 magassági ágvágó feltéthez.
  • További bővítés 80 cm-rel
  • Masszív alumínium szár
  • Könnyű, szerszám nélküli összeszerelés

solo® by AL-KO MTA 42.2 80 cm-es szárhosszabbító

Van már solo® by AL-KO akkumulátoros MT 42.2 multifunkciós alapgépe? Ha igen, akkor ezzel a 80 cm-es szárhosszabbítóval megnövelheti a munkamagasságot. Egyszerűen növelje meg a munkasugarat, ha az AL-KO HTA 4245.2 magas sövénynyírót vagy a CSA 4220.2 magassági-ágvágó feltétet használja. Helyezze be a hosszabbító darabot a Multi Tool tengelyébe, és kész.

A szárhosszabbító robusztus alumíniumból készült, így hosszú élettartamot biztosít.

solo® by AL-KO MTA 42.2 szárhosszabbító vásárlás és alternatívák

Ezt az AL-KO MTA 42.2 szárhosszabbít önállóan megvásárolhatja tőlünk webáruházunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől.

...

Technikai adatok

Termék szám 127647
EAN 4003718063127
Nettó súly kg 0.5 KG
Bruttó súly kg 0.66 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 80 CM
Doboz méret hossza (cm) 90.5 CM
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal PREMIUM pro

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.