SZÁRHOSSZABBÍTÓ MTA 42.2 AKKU SBA

Termék szám: 127647 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
6% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 15 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Extension fogantyú a HTA 4245.2 sövénynyíróhoz és a CSA 4220.2 magassági ágvágó feltéthez.
  • További bővítés 80 cm-rel
  • Masszív alumínium szár
  • Könnyű, szerszám nélküli összeszerelés

solo® by AL-KO MTA 42.2 80 cm-es szárhosszabbító

Van már solo® by AL-KO akkumulátoros MT 42.2 multifunkciós alapgépe? Ha igen, akkor ezzel a 80 cm-es szárhosszabbítóval megnövelheti a munkamagasságot. Egyszerűen növelje meg a munkasugarat, ha az AL-KO HTA 4245.2 magas sövénynyírót vagy a CSA 4220.2 magassági-ágvágó feltétet használja. Helyezze be a hosszabbító darabot a Multi Tool tengelyébe, és kész.

A szárhosszabbító robusztus alumíniumból készült, így hosszú élettartamot biztosít.

solo® by AL-KO MTA 42.2 szárhosszabbító vásárlás és alternatívák

Ezt az AL-KO MTA 42.2 szárhosszabbít önállóan megvásárolhatja tőlünk webáruházunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől.

Technikai adatok

90.5 CM
Márka solo by AL-KO
Méretek.H(cm) doboz nélkül 80 CM
Nettó súly kg 0.5 KG
Bruttó súly kg 0.66 KG
Termékvonal PREMIUM pro
Használati utasítások Letöltés (4.16MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.