SZEGÉLYNYÍRÓ GTE 350 CLASSIC

Termék szám: 112928 Szállításra kész
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 23 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Állítható magasságú teleszkópos alumínium szár a kezelő testméretéhez való egyszerű igazítás érdekében
  • Ease of use with handle adjustment and automatic tapping
  • 25 cm Working Width
  • Lightweight

Gyakran vásárolják együtt

23 900 Ft 21 900 Ft
Ez a termék

Az összes termék teljes ára

26 890 Ft *

Csendesen és kipufogógázok nélkül az AL-KO elektromos szegélynyírókkal, a sokoldalú és precíziós szegélynyíróval minden fűszegélyhez és -sarokhoz.

 

AL-KO GTE 350 Classic szegélynyíró- a kezdők bevált segítője

Könnyű, kézre álló és robusztus, amilyennek szeretné: az AL-KO GTE 350 tökéletes fűnyírási eredményeket biztosít, bevált AL-KO minőségben. Az AL-KO "kis" elektromos szegélynyíró csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát. Az állítható magasságú teleszkópos aluminium szár a kezelő testméretéhez igazítva, a kis súllyal együtt  könnyűvé teszi a munkát.

 

AL-KO GTE 350 Classic szegélynyíró technikai adatai

A mindössze 2,3 kg súlyú AL-KO GTE 350 szegélynyíró a növényvédő kengyellel a falaktól való könnyű távolságtartás érdekében könnyen használható segédeszköz a kertészkedéshez. Az erős motor megbízhatóan végzi a munkáját.
Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon.
Ez a kompakt elektromos szegélynyíró az AL-KO-tól a klasszikus hobbikertészek és kezdők számára készült. 

 

AL-KO GTE 350 Classic szegélynyíró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO GTE 350-et tőlünk online boltunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Tökéletes termék, ha egy különösen könnyű és praktikus elektromos szegélynyírót keres.
Ha nagyobb, vagy nehezen hozzáférhető  területekre szeretne elektromos szegélynyírót, akkor az AL-KO GTE 450, GTE 550 , illetve az AL-KO BC 1000 E és BC 1200 E elektromos bozótvágókat ajánljuk.

Az Ön előnyei

Biztonságosan a szélekig

Biztonságosan a szélekig

A növényvédő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.

Technikai adatok

1.65 MM
klasszikus
igen
600 CM
22.5 CM
Motorteljesítmény wattban 350 W
Márka AL-KO
Munkaszélesség cm-ben 25 CM
Teleszkópos kar igen
Meghajtó típusa Elektromos
Bruttó súly kg 3.08 KG
Damil utánállítás koppintós
Termékvonal Easy
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Nettó súly kg 2.3 KG
Használati utasítások Letöltés (5.04MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.