TALAJLAZÍTÓ 36.8 E COMBI CARE COMFORT SZETT

Termék szám: 113728 Csak 1 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 72 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • A csomag tartalmazza a gyűjtőzsákot és a gyepszellőztető hengert is
  • Erős villanymotor
  • Kibocsátás nélküli munkavégzés
  • Kiválóan manőverezhető
  • Stabil, acélkéssel ellátott talajlazító hengerrel
  • Könnyű és csendes, ideális a közepes gyepfelületek gondozásához

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító segít Önnek gyepfelületei gondozásában. A kis súly és a kiváló manőverezhetőség miatt ideális partner a legfeljebb 800 m² nagyságú gyepfelületek gondozásához.

 

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítóval  halkan és károsanyag kibocsátás nélkül dolgozhat otthoni kertjében. A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet miatt szinte bármilyen kertben kiválóan használható. A tolókar magasságát néhány mozdulattal saját igényeinek megfelelően beállíthatja, így fáradság nélkül és ergonomikusan dolgozhat. Adjon levegőt gyepének, hogy lélegezhessen, és lehetőséget arra, hogy könnyen felszívja a tápanyagokat.

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító műszaki leírása

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót 1400 W teljesítményű villamos motor hajtja, mely az otthoni hálózatról (230 V) üzemeltethető. Így az elektromos talajlazító szünetek tartása nélkül használható, és nincs szükség sem akkumulátorcserére, sem a talajlazító üzemanyaggal való feltöltésére. A 36 cm-es munkaszélességnek és a kiváló menetstabilitást biztosító két tengelyes kialakításnak köszönhetően a talajlazító kellemes munkavégzést garantál. A talajlazító henger munkamélysége központilag, 5 lépésben állítható be. A talajlazító henger 12 masszív acélkéssel van ellátva, melyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítónak. A talajlazító henger opcionálisan, néhány mozdulattal hatékony acélrugóból készült fogakkal ellátott gyepszellőztető hengerre  cserélhető, így egy és ugyanazon géppel nemcsak fellazítani, de szellőztetni is tudja gyepét.

A tartozékok a csomag tartalmát képezik ( gyepszelőztető henger, 50 literes gyűjtőzsák )

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót kényelmesen, otthonából megvásárolhatja a webáruházunkban. Alternatív lehetőségként természetesen valamelyik AL-KO szakkereskedőnknél is beszerezheti.
Ha kisebb felületekhez van szüksége talajlazítóra, akkor az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót javasoljuk.

 

Technikai adatok

63 CM
Márka AL-KO
Motorteljesítmény wattban 1400 W
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Alkalmas fűfelület m²-ben 800
Nettó súly kg 12 KG
Talajlazítás mélysége max.mm 12 MM
Talajlazító henger szám 40
Levegőztetés lehetséges igen
Meghajtó típusa Elektromos
Acélkések száma függőlegesen 12
Talajlazítás mélysége min.mm 6 MM
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Használati utasítások Letöltés (8.52MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.