TRAKTOR E-RIDER R85.1 LI SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127617 Csak 1 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
5% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 1 999 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Fokozatmentesen szabályozható elektromos hajtás
  • Nagy 72 V lítium akku a fenntartható működésért
  • Kétoldali peremvágás
  • Megnövelt kényelem a csendes vágás által
  • Késfordulatszám után állítás nehéz feltételeknél
  • Kényelmesen, teleszkópos karral üríthető fűgyűjtő doboz hangjelzést adó szintjelzővel
  • Tempomat és LED elsőlámpa

Jó manőverezhetőség és hosszú élettartam: ezt ígéri az AL-KO R 85.1 típusú felülős fűnyírója. A közepes méretű vagy zegzugos kertek ideális társa az erős akku hajtással


Rider R 85.1 felülős fűnyíró

Kicsi, de kecses és jól manőverezhető is. Az R 7-65.8 A felülős fűnyíró univerzális fegyver a közepes méretű vagy zegzugos kertek magas fűjével szemben. A kényelmesen állítható ülés, kölcsönhatásban a kormánykerékkel és a kezelőelemek egyszerű használata magas szintű kényelmet nyújtanak. Ezeket alacsony pedálos kormányzással lehet működtetni. A Rider R 85.1 ráülős fűnyíró semmilyen kívánságot nem hagy nyitva a használatánál – különösen a fenntarthatóság szempontjából – alanyos károsanyagkibocsátású vágás kipufogógáz nélkül


Rider R 85.1 felülős fűnyíró technikai adatai

81 cm-es nyírási szélességének, és csupán 50 cm-es nyírási sugarának köszönhetően az R 85.1 felülős fűnyíró tökéletesen használható a szűk átjárókkal ellátott, zegzugos kertekben. A felülős fűnyírót egy 72 V / 31 Ah Li-Ion akku hajtja, mellyel előremenetben akár 6,5 km/h-s, hátramenetben pedig 5,0 km/h-s sebesség is elérhető. Ennek során a vágási magasság 10 fokozatban és központilag, 2,5 és 13 cm között állítható be. A hajtás a lábhidrosztatikán keresztül folyamatosan elektromos. A nagy fűgyűjtő doboz teleszkópos kar segítségével egyszerűen kiüríthető, és hangjelzést ad, amikor teljesen megtelt a doboz. Az öntöttvas hátsó tengely gondoskodik a különösen hosszú élettartamról. A fűnyírási élvezetet a szélekhez közeli fűnyírás teszi teljessé.


Rider R 85.1 felülős fűnyíró vásárlása

Az R 85.1 felülős fűnyírót megvásárolhatja Webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől.


...

Technikai adatok

Termék szám 127617
EAN 4003718061871
Nettó súly kg 173 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 104 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 84.8 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 200 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Termékvonal PREMIUM pro
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akku kapacítás ( belső ) Ah 31
Belső akku min. töltési ideje 720 MIN
Akku (belső) min. működ. Idő 150 MIN
Akku ( belső ) feszültség V 72 V

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 81 CM
Vágómagasság beállítás Központi, 10 fokozatban
Mulcsozás igen
Oldalkidobás nem

Working area

Alkalmas fűfelület m²-ben 6000 QM
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűgyűjtő térfogat liter 190 L
Fűgyűjtő anyaga Szövet

Traction System

Hátsó kerék átmérő coll-ban 13X5.0-6
Első kerékátmérő coll-ban 11X4.0-5

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (33.85MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (124.83KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.