Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

TRAKTOR E-RIDER R85.1 LI SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127617 Csak 1 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Fokozatmentesen szabályozható elektromos hajtás
  • Nagy 72 V lítium akku a fenntartható működésért
  • Kétoldali peremvágás
  • Megnövelt kényelem a csendes vágás által
  • Késfordulatszám után állítás nehéz feltételeknél
  • Kényelmesen, teleszkópos karral üríthető fűgyűjtő doboz hangjelzést adó szintjelzővel
  • Tempomat és LED elsőlámpa

Jó manőverezhetőség és hosszú élettartam: ezt ígéri az AL-KO R 85.1 típusú felülős fűnyírója. A közepes méretű vagy zegzugos kertek ideális társa az erős akku hajtással


Rider R 85.1 felülős fűnyíró

Kicsi, de kecses és jól manőverezhető is. Az R 7-65.8 A felülős fűnyíró univerzális fegyver a közepes méretű vagy zegzugos kertek magas fűjével szemben. A kényelmesen állítható ülés, kölcsönhatásban a kormánykerékkel és a kezelőelemek egyszerű használata magas szintű kényelmet nyújtanak. Ezeket alacsony pedálos kormányzással lehet működtetni. A Rider R 85.1 ráülős fűnyíró semmilyen kívánságot nem hagy nyitva a használatánál – különösen a fenntarthatóság szempontjából – alanyos károsanyagkibocsátású vágás kipufogógáz nélkül


Rider R 85.1 felülős fűnyíró technikai adatai

81 cm-es nyírási szélességének, és csupán 50 cm-es nyírási sugarának köszönhetően az R 85.1 felülős fűnyíró tökéletesen használható a szűk átjárókkal ellátott, zegzugos kertekben. A felülős fűnyírót egy 72 V / 31 Ah Li-Ion akku hajtja, mellyel előremenetben akár 6,5 km/h-s, hátramenetben pedig 5,0 km/h-s sebesség is elérhető. Ennek során a vágási magasság 10 fokozatban és központilag, 2,5 és 13 cm között állítható be. A hajtás a lábhidrosztatikán keresztül folyamatosan elektromos. A nagy fűgyűjtő doboz teleszkópos kar segítségével egyszerűen kiüríthető, és hangjelzést ad, amikor teljesen megtelt a doboz. Az öntöttvas hátsó tengely gondoskodik a különösen hosszú élettartamról. A fűnyírási élvezetet a szélekhez közeli fűnyírás teszi teljessé.


Rider R 85.1 felülős fűnyíró vásárlása

Az R 85.1 felülős fűnyírót megvásárolhatja Webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől.


Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 173 KG
Akku kapacítás ( belső ) Ah 31
Fűgyűjtő térfogat liter 190 L
Méretek.M(cm) doboz nélkül 104 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 200 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 84.8 CM
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Alkalmas fűfelület m²-ben 6000 QM
Vágómagasság beállítás Központi, 10 fokozatban
Mulcsozás igen
Akku (belső) min. működ. Idő 150 MIN
Belső akku min. töltési ideje 720 MIN
Oldalkidobás nem
Első kerékátmérő coll-ban 11X4.0-5
Hátsó kerék átmérő coll-ban 13X5.0-6
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Akku ( belső ) feszültség V 72 V
Doboz méret hossza (cm) 163 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Vágásszélesség cm-ben 81 CM
Termékvonal PREMIUM pro
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (33.85MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (124.83KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.