TRAKTOR RIDER R7-63.8 A SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127486 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Rendkívül jól manőverezhető felülős fűnyíró, ezért ideális zegzugos gyepekhez
  • Nagy teljesítményű AL-KO Pro 225 motor. Szerviz- és karbantartásbarát hozzáférés
  • Könnyen elérhető, ergonomikus kezelőelemek
  • Központilag beállítható vágási magasság
  • A gép teljes szélessége kicsi, csupán 80 cm
  • Kényelmesen, teleszkópos karral üríthető fűgyűjtő doboz hangjelzést adó szintjelzővel

 

Jó manőverezhetőség és hosszú élettartam: ezt ígéri az AL-KO R 7-63.8 A típusú felülős fűnyírója. A közepes méretű vagy zegzugos kertek ideális társa.

 

 

Az R 7-63.8 A felülős fűnyíró

 

Kicsi, de kecses és jól manőverezhető is. Az R 7-63.8 A felülős fűnyíró univerzális fegyver a közepes méretű vagy zegzugos kertek magas füvével szemben. Kicsi, csupán 80 cm-es, áthaladási szélességet igényel – ideális a szűk kerti bejárókhoz. A kényelmes ülés és kormánykerék összjátéka, valamint a vezérlőelemek egyszerű kezelhetősége nagyfokú kényelmet kínál. A pedálra, a kormányra és a kezelőelemekre kis erőt kell csak kifejteni a működtetéshez. Az R 7-63.8 A felülős fűnyíró a felhasználó minden kívánságát teljesíti.

 

Az R 7-63.8 A felülős fűnyíró műszaki leírása

 

62 cm-es nyírási szélességének, és csupán 93 cm-es nyírási sugarának köszönhetően az R 7-63.8 A felülős fűnyíró tökéletesen használható a szűk átjárókkal ellátott, zegzugos kertekben. A felülős fűnyírót egy 4,2 kW teljesítményű AL-KO Pro motor hajtja, mellyel előremenetben akár 4,5 km/h-s, hátramenetben pedig 1,5 km/h-s sebesség is elérhető. Ennek során a vágási magasság 4 fokozatban és központilag, 25 mm és 75 mm között állítható be. A sebességváltónak 4 előre- és 1 hátrameneti fokozata van. A nagy fűgyűjtő doboz teleszkópos kar segítségével egyszerűen kiüríthető, és hangjelzést ad, amikor teljesen megtelt a doboz. A megbízható, csapágyazott fűkasza nyugodt futást biztosít. A fűnyírási élvezetet a szélekhez közeli fűnyírás teszi teljessé, amelyet az eltolt helyzetű fűnyíróház tesz lehetővé.

 

Az R 7-63.8 A felülős fűnyíró vásárlás és alternatívák

 

Az R 7-63.8 A felülős fűnyírót közvetlenül webáruházunkban vásárolhatja meg. A prémium házhoz szállítási szolgáltatásunknak köszönhetően a kerti gépet díjtalanul és üzemkész állapotban szállítja egészen az Ön kertjéig valamelyik szakkereskedőnk. Ha hidrosztatikus sebességváltóval és még nagyobb teljesítményű motorral ellátott felülős fűnyírót szeretne, akkor a nagy testvért, az R 7-65.8 HD felülős fűnyírót ajánljuk Önnek.

 

 

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 62 CM
Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 224
Teljesítmény kW-ban 4.2 KW
Fordulatszám óra/perc 3000
Nettó súly kg 120 KG
Hajtómű 4 előremenet / 1 hátramenet
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Fűgyűjtő térfogat liter 130 L
Méretek.H(cm) doboz nélkül 182.7 CM
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 78 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 117 CM
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Alkalmas fűfelület m²-ben 2500 QM
Vágómélység min/max (mm) 25 - 65 MM
Vágómagasság beállítás Központi, 4 fokozatban
Funkciók 2in1
Mulcsozás nem
Oldalkidobás nem
Első kerékátmérő coll-ban 11X4.0-5
Hátsó kerék átmérő coll-ban 13X5.0-6
Sebesség előremenetben maxkmh 4.5 KMH
Sebesség hátramenetben max kmh 1.5 KMH
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Szivató nem
Doboz méret hossza (cm) 150 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Automata szivatóval felszerelt Nem
Vágásszélesség cm-ben 62 CM
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal COMFORT pro
Használati utasítások Letöltés (11.81MB)
Letöltés (9.19MB)
Letöltés (3.22MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (107.87KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.