• Könnyű, egyszerűen kezelhető motoros fűkasza nagy teljesítmény-tartalékokkal
 • Kétütemű motor Easy-Start indítással és centrifugális kuplunggal
 • Biztonságos, precíz és fáradságmentes használat az egyszerűen állítható szarv-fogantyúnak és a csípővédelemmel ellátott, kényelmes vállhevedernek köszönhetően
 • Automata damilfejjel (koppintós száladagolás) és robusztus fémkéssel
 • Kiválóan alkalmas magas fű és ritkább bozótosok irtására

 • Tökéletes vágási eredmény igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára. Ezt nyújtják a solo by AL-KO benzinmotoros fűkaszák, robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcstechnológiás gépeink a „fűnyírás” kategóriában.


  Solo by AL-KO 118 B – Erős segítőtárs szarv-fogantyúval és vállhevederrel

  Független fűnyírás, hatékony és egyszerű kezelés: a solo by AL-KO 118 B benzinmotoros fűkasza erős, kompakt felépítésű modellként tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben.
  A csekély súlynak, az Easy-Start rendszernek, a centrifugális kuplungnak, a könnyen kezelhető, beépített kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyúnak, a hátkímélő munkavégzést biztosító vállhevedernek, valamint az optimális egyensúlynak köszönhetően biztosított a természetes testtartással végezhető, zavartalan munka. A gép ráadásul nagyon könnyen karbantartható, a két mellékelt vágófej - erős fémkés és damilfej - (vágási szélesség 25, ill. 41 cm) pedig könnyen cserélhető.
  A kisebb, 116-os típushoz képest valamivel erősebb motorral és nagyobb üzemanyagtartállyal ellátott solo by AL-KO 118 B mozgékony és hatékony segítőtárs tartós használat esetén is. Szakterülete a nem kívánt aljnövényzet irtása, az erőteljes haladás ritkásabb bozótban, nagyobb felületeken vagy hosszabb távolságokon.
  A szarv-fogantyút és vállhevedert tartalmazó profi felszereltséggel a 118 B használata még hosszabb munkavégzés során is egyszerű és biztonságos.


  A solo by AL-KO 118 B műszaki leírása

  Ennek a könnyen kezelhető, csupán 7,2 kg súlyú motoros fűkaszának a fő előnyei a gyorsan beinduló, 0,9 kW-os, legújabb generációs kétütemű motor (32,6 cm3), a robusztus felépítés, a nagy gépekhez hasonló, kényelmes kezelőelemek, valamint az összes solo by AL-KO gépre jellemző sokoldalúság és könnyű karbantartás.
  Az ergonomikus, beépített és könnyen elérhető kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyú által biztosított kényelmes és biztonságos használatnak, valamint a gép optimális egyensúlyának és stabilitásának (vastag falú alumínium szár) köszönhetően a hosszabb nyírási és tereptisztítási munkák is könnyedén, kíméletes testtartásban végezhetők gyepfelületeken, bozótosokban vagy ritkább aljnövényzetben. A csípővédelemmel ellátott vállheveder továbbá lényeges tehermentesítést és kényelmesebb hordozást biztosít a munka során, és segít a motoros fűkasza biztonságos kezelésében.
  Ez a mozgékony motoros fűkasza nagy rugalmasságot biztosít a használat során, ugyanis a szállítási terjedelem két vágófejet tartalmaz: egy robusztus, 25 cm-es fém késsel ellátott vágófejet, és egy nagy, kíméletes damilfejet 41 cm-es vágási szélességgel. Ez utóbbinál, az optimális szálhossz használat közbeni könnyed beállításához használja a koppintós száladagolást (a fűkasza fejét egyszerűen koppintsa a talajhoz).
  Hatékony haladás bármilyen felületen. Nincs akkumulátor-töltésre fordított idő, rövid kábel és kábelkupac – ez előnyös nagy gyepfelületeken és különösen szabad terepen.
  Megjegyzés: a levágni kívánt terület mérete az adott növényzet milyenségétől függően változó lehet (fűmagasság és -sűrűség, nedvesség mértéke stb.).


  A solo by AL-KO 118 B megvásárlása + alternatív lehetőségek

  A solo by AL-KO 118 B megvásárolható webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Tökéletes választás, ha könnyű és kézreálló, kényelmesen kezelhető benzinmotoros fűkaszát keres kertjéhez vagy nagyobb területekhez. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk.
  Ha kedvező árú alapmodellt szeretne, akkor az AL-KO 116 típust ajánljuk. Még nagyobb motorteljesítményt kínálnak csekély vibráció mellett a 130 H, 132-es és 141-es modellek. 5 az 1-ben univerzális gépünk cserélhető szerszámokkal: a solo by AL-KO 107 L-S.


  Előnyünk az Ön számára

  AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

  Easy Start rendszer szivatógumival.Kézre álló munkagép.Ergonómikus fogantyú segíti a természetes tartást. Erős damil. Mintagép a szakkereskedések részére. akciós benzinmotoros fűkasza,al-ko benzinmotoros fűkasza,benzines fűkasza akció,benzinmotoros fűkasza akció benzinmotoros fűkasza akciók,al ko benzines fűkasza,benzines fűkasza,benzines fűkasza al ko,akciós fűkasza al ko fűkasza,1,2 Le motoros kasza

  Technikai adatok

  Vágási szélesség damil (cm) 41
  Nettó súly kg 7.2
  Szárátmérő mm-ben 24
  Márka solo by AL-KO
  Zajszint mért LwA[dB(A)] 111
  Mérési eltérés KpA[dB(A)] 5
  Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 104
  Meghajtó típusa Benzines
  Termékvonal Comfort
  Rezgés érték ahw (m/s^2) 9
  Zajszint garantált LwA[db(A)] 116
  Vágási szélesség kés (cm) 25
  Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.