AKKUS VÁGÓ GS 7,2 LI MULTICUTTER

Termék szám: 113371 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Az ütős megoldás bokorhoz, gyephez, sövényhez és dísz vágásokhoz.Könnyű, kézreálló, erős
  • Nincs memóriahatás - a lítiumionos technológiának köszönhetően bármikor tölthető
  • Egyszerű, gyors késcsere
  • Csekély mértékű önkisülés és hosszú élettartam
  • Fűterelővel és töltőkábellel

Gyakran vásárolják együtt

26 900 Ft
Ez a termék
11 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

38 390 Ft *

Élvonalbeli megoldás cserjékhez, pázsitokhoz, sövényekhez és dísznövények vágásához

Ezzel a könnyű, de nagy teljesítményű akkumulátorral kábel és benzintől függetlenül dolgozhat. A gyorscserélő rendszernek köszönhetően a kések pár másodperc alatt kicserélhetők, szerszám használata és a kéz bepiszkolása nélkül, a lakattartó pedig segít megelőzni az akkus vágó véletlen beindítását. A Li-Ion 7,2V / 2 Ah akkumulátor üzemideje akár 50 perc is lehet, és bármikor újratölthető anélkül, hogy ez befolyásolná az akkumulátor memóriáját.

Technikai adatok

K-érték (m/s^2) 1
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Lánchossz cm-ben 16
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 75
Zajszint mért LwA[dB(A)] 78
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 79
Opcionális hosszabbító rúd igen
Márka AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 8
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.