AKKUS FŰNYÍRÓ 5272 LI VS-W SOLO BY AL_KO

Termék szám: 127600 Csak 1 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Intelligens kezelőpanel és intelligens gomb funkcióval
  • 36 V-os lítium-ion akkumulátor (az akkumulátor és a töltő nem tartozék)
  • Erős szövet/stabil műanyag fűgyűjtő, doboznyelvvel és töltöttség- jelzővel
  • Akkumulátor tartó rekesz akár két akkumulátorhoz
  • Energiatakarékos (Vario) kerékhajtás, fokozatmentesen állítható
  • Kényelmes, 7-fokozatú központi vágási magasságállítás
  • Mulcsozóékkel és oldalkidobással

Gyakran vásárolják együtt

284 900 Ft
Ez a termék
59 900 Ft 54 900 Ft
Szállítható
49 900 Ft 45 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

385 700 Ft *

Új okos kezelőpanel - solo® by AL-KO vezeték nélküli fűnyíró 5272 Li VS-W

Az AL-KO Prémium PRO verziójának "intelligens" modellje kényelmes vezérlést kínál a Smart Cockpit(kezelőpanel) segítségével. A solo® by AL-KO 5272 Li VS-W fűnyíró  Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Az olyan innovatív alkatrészeknek köszönhetően, mint a lítium-ion akkumulátor, valamint az intelligens gomb és a kezelőpanel, az AL-KO 5272 Li VS-W fűnyírója hosszú távú partner a kertjében, amely sok hasznos információval rendelkezik.

A gyeptevékenységek egyszerű olvasása a Smart Cockpit segítségével

A maxRun & Smart Cockpit különböző tevékenységek megjelenítésére használható, például . Jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát, a kapcsolatot vagy a hibaüzeneteket. A sebesség ezzel a funkcióval is szabályozható, valamint az energiatakarékos üzemmód az Eco-Mode funkcióval aktiválható. Az intelligens gomb funkcióval a kék fény azt jelzi, hogy kapcsolat jött létre az AL-KO inTouch alkalmazással. Ez a gomb az akkumulátorok töltöttségi állapotának olvasására is használható. A zöld szín jelzése, teljesen fel van töltve az akkumulátor. A piros azt jelzi, hogy a töltési állapot kritikus az akkumulátort fel kell tölteni.

Innovatív technológia, amelyet Németországban fejlesztettek ki és Ausztriában gyártottak: A solo® by  AL-KO 4772 Li VS-W  tökéletes nyírási eredményekkel meggyőző az AL-KO minőség által bizonyított. Kipufogógázok nélkül és csendben, a robusztus, vezeték nélküli fűnyíró hazai kertekben végzi szolgálatát.

Az AL-KO 5272 Li VS-W W  a 51 cm-es vágási szélesség biztosítja a hatékony nyírást 400 és 1000 m² gyepfelület között. A vágási magasság 30 mm-ről 80 mm-re állítható egy egyszerű fogantyúval. A kerékhajtás, amely fokozatmentesen állítható a haladásban, erős támogatást nyújt. A stabil erős acéllemezház különösen az extra nagy kidobócsatornának köszönhetően hosszú élettartamot és tökéletes gyűjtési eredményeket biztosít. Beleértve a mulcsozó éket és az oldalkidobó funkciót.

 

Az ergonomikus kialakítású és gumírozott fogantyúk, valamint a golyóscsapágyazott XXL kerekek elősegítik a fáradtságmentes munkát. Hatalmas stabilitást és tartósságot ér el az alumínium összecsukható tolókar és az alumínium elülső fogantyú. A 70 l-es fűgyűjtő kosár dobozszintjelzővel hosszú nyírási időt eredményez. A kényelmes elektromos indítás, valamint az egyedileg állítható, összecsukható tolókar további kényelmet nyújt a kellemes munkához. A szénkefe nélküli motor hosszabb élettartamot és nagyobb teljesítményt jelent. A vezeték nélküli fűnyírót opcionálisan egy vagy két 36 V-os ENERGY FLEX akkumulátor hajtja - 4 Ah vagy 5 Ah.

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék.

Vásárolja meg a solo® by AL-KO Akkumulátoros Fűnyíró 5272 Li VS-W - vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az 5272 Li VS-W 5272-es fűnyírót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél. Ha azt szeretné, hogy ez a fűnyíró 2db akkumulátorral (36 V / 5,0 Ah) és 1db töltővel legyen ellátva, javasoljuk a készülékünket a 127667-es cikkszámú fűnyírónkat.

Előnyök az Ön számára

A gyártó hároméves garanciája magában foglalja a készülék akkumulátorát is.

 

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Termékvonal PREMIUM pro
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Motor kivitel szénkefe nélküli
Állítható magasságú szár igen
Kar magasságának beállítása Premium alu magasságállító kar
Tolókar: fogantyú típusa Standard fogantyú borítás
Összecsukható tolókar igen
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszervvel Pro
Zajszint garantált LwA[db(A)] 91
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
K-érték (m/s^2) 1
Töltési idő 4.0Ah percben 90 MIN
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Nettó súly kg 34.3 KG
Max.működési idő 4.0Ah percben 70 MIN
Oldalkidobás igen
Alkalmas fűfelület m²-ben 1000
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Gyűjtés igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Fűnyíróház változat Highline
Méretek.H(cm) doboz nélkül 145 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 53 CM
Max.működési idő 5.0Ah percben 90 MIN
Kések száma 1 ST
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Funkciók 4in1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 90
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
GT_ECO_MODE No
Max Airflow Technology Ja
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Golyóscsapágyas kerekek igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Fűgyűjtővel Igen
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Meghajtó típusa Akkus
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Akkus család AL-KO Energy Flex 36V
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Mulcsozás igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Méretek.M(cm) doboz nélkül 108 CM
Töltési idő 5.0Ah percben 120 MIN
Sebesség előremenetben maxkmh 4 KMH
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.