Akkus Gyepszellőztető Ar 1835 18v

Termék szám: 113921 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
8% megtakarítás 39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Könnyen kezelhető és kis tömegű gyepszellőztető szétszedhető szárral
  • Eltávolitja az elszáradt szalmát és mohát
  • Talajlazításhoz és magvetés előkészítéséhez
  • Puha tapintású fogantyú akkumulátor töltésszint jelzővel
  • A gyomok zöldségeskertből való egyszerű eltávolításra
  • 24 acélrugó a nagy hatásfok érdekében
  • Working width 2 x 170 mm

Az AL-KO AR 1835 akkus talajlazító eltávolítja az elszáradt fűcsomókat, valamint a mohát, előkészíti a talajt a vetéshez.

 

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS AR 1835 akkumulátoros gyepszellőztető -vezeték nélkül, könnyű súllyal

Az AL-KO 18 V-os BOSCH HOME &GARDEN KOMPATIBILIS AR 1835 vezeték nélküli gyepszellőztető.
Az AR 1835 akkumulátoros gyepszellőztető elegendő "levegőt" biztosít a talajnak. A pázsit levegőztetett, ugyanakkor eltávolítja a mohát és az elszáradt fűcsomókat. Tökéletes eszköz a veteményeskert gyomeltávolítására is. A gyeplazító acélkései felaprítják a gyomot, és optimálisan előkészíti veteményeskertjét a magvetésre. Az Ön sokoldalú kerti segédje – rendkívül könnyű, helytakarékosan tárolható és károsanyag-kibocsátásmentes.

 

Az AL-KO AR 1835 akkumulátoros gyepszellőztető technikai adatai

Ennek a sokoldalú kertigépnek a szétszedhető szára helytakarékos tárolást biztosít, 350 mm a munkaszélessége, mindössze 4,8 kg (akkumulátor nélkül). A forgási sebesség 250 ford./perc A 24  acélrugónak köszönhetően nagy hatékonysággal dolgozik. Az osztható tengely helytakarékos tárolást biztosít. A puha tapintású fogantyú a második kerek fogantyúval kombinálva kényelmes munkavégzést erdményez. Az akkumulátor töltésszintjelzője be van építve az eszközbe.

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-Ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah.Az üres akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik. Akkumulátor és töltő nem tartozék a szállításhoz.

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

Az AL-KO akkumulátoros gyepszellőztető AR 1835 vásárlás és alternatívák

Az AL-KO akkumulátoros AR 1835 gyepszellőztetőt kényelmesen, otthonából megvásárolhatja webáruházunkban. Alternatív megoldásként természetesen beszerezheti valamelyik AL-KO szakkereskedőnktől is.
Ha Ön komplett készletünket szeretné megvásárolni 18 V / 2,5 Ah akkumulátorral és töltővel együtt akkor a 113940-es cikkszámú AR 1835 18V-t ajánljuk.

Technikai adatok

Levegőztetés lehetséges igen
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 35
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Töltési idő 2.5Ah percben 60
Akkus család AL-KO 18V Bosch Home & Garden compatible
Talajlazító henger szám 24
Meghajtó típusa Akkus
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Állítható magasságú szár nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.