AKKUS LÁNCFŰRÉSZ CS 1825 18V

Termék szám: 113919 Csak 3 db van raktáron
9% megtakarítás 45 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Erős vágási teljesítmény és tartósság az eredeti Oregon láncvezetőnek és fűrészláncnak köszönhetően
  • 18 V-os litium-ion akku
  • Szerszám nélküli láncfeszítés
  • Akkutöltöttség kijelző a készüléken
  • Szerszám nélküli láncfeszítés automatikus lánckenéssel
  • Csendes, károsanyag kibocsátás mentes, kábelek nélkül, kis tömeggel

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS CS 1825 akkus láncfűrész nagy teljesítménnyel , károsanyag-kibocsátás és vezeték nélkül.

Az AL-KO 18 V-os BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS CS 1825 akkumulátoros láncfűrész masszív vágási teljesítményt és a nagy mozgásszabadságot emissziómentes, csendes hajtással ötvözi.
Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nagy mozgásszabadságot biztosít, semmilyen kábel nem akadályozza a mozgást, így  nem vágható el véletlenül. Az erős villanymotort egy erős AL-KO 18 V BOSCH HOME &GARDEN KOMPATIBILIS akkumulátor hajtja, így a károsanyag-kibocsátásmentes CS 1825 láncfűrész csendes és környezetbarát alternatívája a benzines láncfűrészeknek. Az Ön biztonsága  és  balesetmentes munkája érdekében a fűrész biztonságos kezelése minden helyzetben a legfontosabb. Éppen ezért a CS 1825 láncfűrésznek két hatékony védőmechanizmusa van: a rendszerfék és a gyors láncfék a kézvédőnél.

 

Az AL-KO CS 1825 akkumulátoros láncfűrész technikai adatai

A 25 cm-es vágási hosszával a tartós, eredeti Oregon láncvezető gyors haladást tesz lehetővé, jó manőverezhetőség és kezelhetőség mellett. 3/8"-os Oregon vágólánca 4,7 m/s sebességgel sima, tiszta vágást biztosít.
Az automatikus lánckenésnek, az ellenőrző ablakkal ellátott olajtartálynak, valamint a gyorskioldó eszköznek köszönhetően a lánc vagy a vezetősín szerszám nélküli feszítéséhez/cseréjéhez a karbantartás is egyszerű.
A legújabb generációs, szinte vibrációmentes akkumulátoros villanymotor is hozzájárul a pontos vágási eredményhez és a fáradtságmentes munkavégzéshez.
Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah akkumulátorok közül választhat. A lemerült akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül.

Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza.

Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza.

 

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

AL-KO CS 1825 akkumulátoros láncfűrész vásárlás és alternatívák

Az AL-KO CS 1825 akkumulátoros láncfűrészt megvásárolhatja tőlünk a webáruházban, vagy szakkereskedőinktől. Ez a vezeték nélküli fűrész kisebb, zöld fűrészelési munkákhoz javasolt a házikertben. Ha szeretné a teljes készletet, beleértve az akkumulátort és a töltőt, akkor a 113938 cikkszámú CS 1825 18V SET-t ajánljuk.

Technikai adatok

Lánckenés automatikus
Láncfeszítés szerszám nélküli
Meghajtó típusa Akkus
Max.működési idő 2.5Ah percben 25
Szerszám nélküli láncfeszítés Igen
Max.láncsebesség 4.7
Lánchossz cm-ben 25
Láncfék van
Akkus család AL-KO 18V Bosch Home & Garden compatible
Fűrészlánc 3/8"
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.