Akkus Lombfúvó Lb 1860 18v

Termék szám: 113922 Szállításra kész
11% megtakarítás 26 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 18 V-os litiumion akku
  • Akkutöltöttség kijelző a fogantyúban
  • Erős lombfúvó axiális ventillátorral
  • Kényelmes, puha tapintású fogantyú
  • Extra teljesítmény mód funkciógombbal
  • 450m3/h légszállítás
  • 450m3/h Air volume

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS akkumulátoros lombfúvó LB 1860

Az LB 1860 akkumulátoros lombfúvó vezeték nélküli, erőfeszítést nem igényel, valamint környezetbarát kertészkedést kínál. A pehelykönnyű és kézre álló készülék rugalmas munkavégzést tesz lehetővé nehézkes tápkábel, benzin és kipufogógáz nélkül. A nagyobb teljesítmény érdekében további boost funkcióval könnyedén eltávolíthatja a száraz leveleket a sík felületekről.

 

Az AL-KO LB 1860 akkumulátoros lombfúvó technikai adatai

Az AL-KO LB 1860 akkumulátoros lombfúvó akár 165 km/h légsebesség mellett is működik. Választhatja az Eco üzemmódot az akkumulátorkímélő munkához és a Power üzemmódot az extra teljesítmény érdekében. A lombfúvó többek között a kényelmes, puha tapintású fogantyúnak és a praktikus hátsó felfüggesztésnek köszönhetően felhasználóbarát. A mindössze 1,8 kg-os súlynak köszönhetően (akkumulátorral) a fáradtságmentes munkavégzés garantált. Az erős axiális ventilátor 450 m³/h térfogatáramot teljesít.

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-Ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah. Az üres akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik. Akkumulátor és töltő nem tartozék a szállításhoz.

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

Az AL-KO akkumulátoros lombfúvó LB 1860 vásárlás és aéternatívák

AL-KO LB 1860 akkumulátoros lombfúvót közvetlenül webáruházunkból vagy szakkereskedésünktől vásárolhatja meg. Ideális partner a pehelykönnyű és praktikus kertészkedéshez.
Ha szeretne egy készüléket akkumulátorral és töltővel, akkor a  113941-es cikkszámú LB 1860 18V SET-t ajánljuk.

Technikai adatok

Fújási levegősebesség 162
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18V Bosch Home & Garden compatible
Tud lombot szívni? Nem
Töltési idő 4.0Ah percben 95
Fújási légtérfogat m3/h-ban 450
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.