AL-KO 18 V AKKUS PERMETEZŐ PS 2035

Termék szám: 113697 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Vezeték nélküli és független munka a 20 V Lítium-ion akkumulátornak köszönhetően
  • Gyomnövények eltávolítására, valamint gyümölcsfák és dísznövények permetezésére
  • Automatikus nyomás egyenletes szórással
  • Állítható hosszúságú szórófejpermetező fúvókával
  • Csendes működés, kis súly
  • Egyetlen akkutöltéssel 60 perc működés
  • A csomagolás az akkut és a töltőt nem tartalmazza!

 

Akkus permetezőnk ideális az otthoni kertekben a növényápoláshoz és növényvédelemhez

 

 

Permetező az EasyFlex családból

 

Sokoldalú használat: gyomnövények és a kártevők elleni harcban a kertekben, gyümölcs-és zöldségtermesztésnél, rovarírtásnál továbbá a trágyázásnál/ trágya kibocsátásában.

 

Akkus növénypermetező PS 2035 technikai adatai

 

A 20 V / 2,5 Ah erősségű Lítium-ion akkumulátorral kb.60 percig dolgozhat (az akku és a töltő nem képezi a szállítási csomag részét). A kb. 3,5 literes tartály és a 3,5 bar üzemi nyomás hosszabb működést és kényelmes hatósugarat biztosít. Kellemes munka a 2,3 kg ( beleértve az akkut is ) továbbá rendkívül csendes működés következtében. A gép tartozéka a mérőpohár és a vállpánt, ami a szállítási csomag része.

 

 

AL-KO akkus növénypermetező vásárlása

 

 

Az akkus növénypermetező PS 2035 gépet megvásárolhatja közvetlenül webshopunkból vagy szakkereskedőinktől. Ideális partner a hatékony növényápoláshoz.


A gép akkumulátorát EasyFlex család többi gépével más kerti munkára is használhatja. Egyszerűen helyezze be az akkut a megfelelő gépbe és tovább dolgozhat.

 

 

Előnyünk az Ön számára

 

Három éves gyártó garanciánk magába foglalja a gép akkumulátorát.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V
Nettó súly kg 2 KG
Töltési idő 2.5Ah percben 50 MIN
Bruttó súly kg 2.3 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 25 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 17 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 30 CM
Doboz méret hossza (cm) 70.5 CM
Kompatibilis akkuk 113559
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés (6.01MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.