AL-KO 18 V AKKUS PERMETEZŐ PS 2035

Termék szám: 113697 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Vezeték nélküli és független munka a 20 V Lítium-ion akkumulátornak köszönhetően
  • Gyomnövények eltávolítására, valamint gyümölcsfák és dísznövények permetezésére
  • Automatikus nyomás egyenletes szórással
  • Állítható hosszúságú szórófejpermetező fúvókával
  • Csendes működés, kis súly
  • Egyetlen akkutöltéssel 60 perc működés
  • A csomagolás az akkut és a töltőt nem tartalmazza!

Gyakran vásárolják együtt

32 900 Ft
Ez a termék
20 900 Ft 18 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

51 800 Ft *

 

Akkus permetezőnk ideális az otthoni kertekben a növényápoláshoz és növényvédelemhez

 

 

Permetező az EasyFlex családból

 

Sokoldalú használat: gyomnövények és a kártevők elleni harcban a kertekben, gyümölcs-és zöldségtermesztésnél, rovarírtásnál továbbá a trágyázásnál/ trágya kibocsátásában.

 

Akkus növénypermetező PS 2035 technikai adatai

 

A 20 V / 2,5 Ah erősségű Lítium-ion akkumulátorral kb.60 percig dolgozhat (az akku és a töltő nem képezi a szállítási csomag részét). A kb. 3,5 literes tartály és a 3,5 bar üzemi nyomás hosszabb működést és kényelmes hatósugarat biztosít. Kellemes munka a 2,3 kg ( beleértve az akkut is ) továbbá rendkívül csendes működés következtében. A gép tartozéka a mérőpohár és a vállpánt, ami a szállítási csomag része.

 

 

AL-KO akkus növénypermetező vásárlása

 

 

Az akkus növénypermetező PS 2035 gépet megvásárolhatja közvetlenül webshopunkból vagy szakkereskedőinktől. Ideális partner a hatékony növényápoláshoz.


A gép akkumulátorát EasyFlex család többi gépével más kerti munkára is használhatja. Egyszerűen helyezze be az akkut a megfelelő gépbe és tovább dolgozhat.

 

 

Előnyünk az Ön számára

 

Három éves gyártó garanciánk magába foglalja a gép akkumulátorát.

Technikai adatok

70.5 CM
Márka AL-KO
Méretek.H(cm) doboz nélkül 25 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 17 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 30 CM
Töltési idő 2.5Ah percben 50 MIN
Termékvonal Easy
Kompatibilis akkuk 113559
Akkus család AL-KO 18 V
Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 2 KG
Bruttó súly kg 2.3 KG
Használati utasítások Letöltés (6.01MB)
Biztonsági adatlapok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.