AL-KO EASY FLEX AKKUS FŰNYÍRÓ 34.8 LI

Termék szám: 113540 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • a csomagolás 2 db 20V akkut és 1 db dupla töltőt tartalmaz
  • Könnyű, műanyag ház a nagy mozgékonyság érdekében
  • Helytakarékos tárolás
  • Hordozó fogantyú a könnyű szállításért
  • Akkumulátor töltésszint jelzővel
  • Rövid töltési idő kb.90 perc

Gyakran vásárolják együtt

96 900 Ft
Ez a termék
29 900 Ft
Szállítható
26 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

153 700 Ft *


Vezeték nélküli erőcsomag innovatív lítium-ion technológiával: ez a EASY akkumulátoros fűnyíró az EasyFlex akkumulátoros családból.


Akkumulátoros fűnyíró AL-KO EASY 34.8 Li

Az AL-KO belépőáras modellje kis súlyával a fáradságmentes fűnyírást biztosítja. Az innovatív alkatrészeknek köszönhetően, mint a lítium-ion akkumulátor töltésszint jelzővel, az AL-KO EASY 34.8 Li az Ön kertjének megbízható partnere.


Akkumulátoros fűnyíró AL-KO EASY 34.8 Li

p> A könnyű műanyag ház mozgékonnyá teszi ezt a fűnyírót, továbbá a 34 cm-es vágószélesség következtében az AL-KO EASY 34.8 Li ideális a kisebb keretek gondozására. A 20 V-os lítium ion akkumulátor hatékony munkát biztosít akár 200 m² gyepfelületen. Az akkumulátor töltése kb. 1,5 óra. A vágómagasság egy kézi fogantyúval, 6 fokozatban , 25-75 mm-ig kényelmesen állítható. A telítettség jelzővel ellátott fűgyűjtő doboz űrtartalma 45 liter. A könnyű szállítást egy kényelmes fogantyú biztosítja és a habgumis fogantyúval ellátott ergonomikus tolókar révén az AL-KO EASY 34.8 Li pillanatokon belül összecsukható és így helytakarékosan tárolható.
Az akkumulátor az EasyFlex család összes készülékéhez használható.

Akkumulátoros fűnyíró AL-KO EASY 34.8 Li vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg most az akkumulátoros AL-KO EASY 34.8 Li fűnyírót webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőnktől. Ez a gép a kis kertek ideális partnere. Ha 38 cm vágószélességű akkumulátoros fűnyírót szeretne, akkor Önnek az AL-KO EASY 38.5 Li típust ajánljuk.

akkumulátoros kerti gépek,akkumulátoros kerti gépek akció,akciós akkus gépek, akciós akkus fűnyíró,akkumulátoros fűnyíró akció,akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral, akkumulátoros fűnyíró akkumulátorral és töltővel,akkus fűnyíró akkumulátorral, akkus fűnyíró akkuval,

Technikai adatok

Állítható magasságú szár igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 1.5
Alkalmas fűfelület m²-ben 200
Összecsukható tolókar igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 77
Mulcsozás nem
Fűgyűjtő térfogat liter 30
Fűgyűjtővel Igen
Töltési idő 2.5Ah percben 150
Meghajtó típusa Akkus
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Oldalkidobás nem
Vágásszélesség cm-ben 34
Gyűjtés igen
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 90
Zajszint mért LwA[dB(A)] 87
Első kerékátmérő mm-ben 140
Kar magasságának beállítása Egyszerű magasságbeállítás
Kerékmeghajtás nincs
Vágómélység min/max (mm) 25 - 75
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Tolókar: fogantyú típusa Standard fogantyú borítás
K-érték (m/s^2) 3
Márka AL-KO
Akkus család AL-KO EASY FLEX 20V max.
Golyóscsapágyas kerekek nem
Motor kivitel szénkefés
Funkciók 2in1
Kések száma 1
Termékvonal Easy
Hátsó kerékátmérő mm-ben 160
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.