AL-KO EASY FLEX AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 2000

Termék szám: 113700 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Könnyű 20 V / 2,5 Ah Litium-Ionos akkus sövényvágó az EasyFlex családból
  • Az akkut és a töltőt a szállítási csomag tartalmazza
  • Gyémánt élezésű 45 cm hosszú biztonsági kés
  • Gondtalan munka a gép egyensúlyának és csendes működésének köszönhetően
  • Tartós, masszív ház, gumírozott fogantyúval a kényelmes munkáért
  • Védőtokkal együtt

Gyakran vásárolják együtt

39 900 Ft
Ez a termék
2 290 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

42 190 Ft *


Tökéletes sövényvágás, károsanyag kibocsátás mentes és független – a megszokott AL-KO kényelemmel. Ez az könnyű, vezeték nélküli sövényvágó az EasyFlex család tagja.


AL-KO akkus sövényvágó HT 2000 – független, kényelmes, könnyű

A vezeték nélküli, gyémánt élezésű késsel ellátott AL-KO HT 2000 akkumulátoros sövényvágóval egyszerű a sövényvágás, amely független a hálózattól és a benzintől.
A kis súlyú és a hálózattól független akkus sövényvágó lehetővé teszi a kényelmes használatot és kizárja az elektromos vezeték véletlenszerű átvágásának kockázatát.
HT 2000 sövényvágó az EasyFlex család akkumulátorával működik. Ha szükséges, működtessen a különböző EasyFlex gépeket egyetlen akkumulátorral – és így pénzt spórolhat meg.


AL-KO akkus sövényvágó HT 2000 technikai adatai

Az ellentétes irányba futó, gyémánt élezésű biztonsági kés vágási hossza 45 cm, mely be-és fennakadás nélküli tiszta vágást biztosít. A vágási mélység 14 mm.
A HT 2000 akkus sövényvágó, melynek súlya az akkuval együtt is csak 2 kg, sokkal könnyebb, mint bármelyik benzines modell. A rezgésmentes elektromos motorral és ergonomikus fogantyúkkal ellátott, jó súlyelosztású gép kiválóan kiegyensúlyozott gépmozgatást, valamint különösen fáradságmentes munkavégzést tesz lehetővé.
A kiváló minőségű, masszív műanyag ház hosszú élettartamot biztosít.
20 V/2,5 Ah kapacitású EasyFlex lítium-ion akkumulátorával egyetlen feltöltéssel akár 45 percig dolgozhat. Az üres akku kb. 50 perc alatt újra feltölthető. A lítium-ion akkumulátor hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel, nem lép fel önkisülés és memóriahatás.


AL-KO sövényvágó HT 2000 vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg most a HT 2000 akkus sövényvágót webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőnktől. Az AL-KO kiváló minőségű sövényvágói között ez a legkönnyebb súlyú gép, és ideális a kisebb kertekben való használatra.
akkumulátoros fű és sövényvágó ,akkumulátoros kézi sövényvágó ,akkumulátoros magassági sövényvágó akkumulátoros sövényvágó ,akkus kézi sövényvágó sövényvágó akkuval és töltővel,akkus sövényvágó akkuval és töltővel

Technikai adatok

Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Kés típus gyémánt csiszolt
Akkus család AL-KO EASY FLEX 20V max.
Fordulatszám lendületben/perc 2200
Vágóhossz mm-ben 450
Meghajtó típusa Akkus
Zajszint garantált LwA[db(A)] 87
Zajszint mért LwA[dB(A)] 84
K-érték (m/s^2) 1
max.vágásvastagság mm-ben 14
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.