AL-KO 18 V DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000

Termék szám: 113725 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • GT 2000 akkus szegélynyíróhoz (2-es készlet) használható
  • Kiváló minőségű nylon damil
  • Damil hossza: 3 m. Damil erősség átmérője 1,65 mm
  • Koppintós damil utánadagolás
  • Kényelmesen cserélhető
Cikkszám 113701 Szállítható
49 990 Ft *

Pótdamil az Ön Akkus-szegélynyírójához

Eredeti AL-KO pótdamil a GT 2000 akku szegélynyíróhoz. A kiváló minőségű és alacsony kopású nylon damil biztosítja az optimális vágási eredményt és a koppintós damilutánadagolással a damilt a működés során egyszerűen után lehet állítani. A damilorsó cseréje kényelmesen, néhány mozdulattal megoldható.


Tartozékok az akkus-szegélynyíróhoz és további benzinmotoros kaszák vásárlása

Vásároljon eredeti AL-KO tartozékot– itt a Webshopon vagy szakkereskedőn keresztűl. Nálunk megtalálja a speciális pótdamilfejet, tartalék kést, motorolajat és pót akkumulátort az Ön AL-KO szegélynyírójához..

Technikai adatok

Menetátmérő (mm) 1.65 MM
Menethossz (cm) 300 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.