AL-KO 18 V MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ PW2040

Termék szám: 113859 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Eltávolítja a szennyeződéseket áram- és hálózati vízcsatlakozás nélkül is
  • A vízfelszívásnak köszönhetően bármilyen vízforrással használható: vizesvödör, tó, esővízgyűjtő, csap
  • 5 az 1-ben vízfúvóka
  • Habpermetező rúddal és 6 méteres vízszívó tömlővel
  • Növények öntözéshez is kiválóan alkalmas
  • Akkumulátor és töltő nélkül

Könnyű, sokoldalú magasnyomású mosó a különféle szennyeződések eltávolításához.

 

PW 2040 magasnyomású mosó az 18 V termékcsaládból 

A mellékelt adapterrel PET-palackot is használhat vízforrásként. A magasnyomású mosó bármilyen vízforrással használható, például esővízgyűjtőből vagy vízcsapról 

A PW 2040 magasnyomású mosó műszaki adatai

Magasnyomású mosót az 18 V család 20 V-os Li-Ion akkumulátora látja el. Opcionálisan 2,5 Ah vagy 5 Ah (nem része a terméknek). Ez maximális 22 bar nyomást eredményez. A víz áramlása 120 l / óra. Nagyon alacsony 1,7 kg-os súlyával (akkumulátorral együtt) nagyon rugalmasan használható. Az alkalmazástól függően használhat habfúvókát vagy nyomócsövet. A 6 m hosszú szívótömlővel köszönhetően még távoli vízforrásokból is tud vizet szívni a hatékony tisztításhoz. Az 5 az 1-ben vízfúvókának köszönhetően 5 sugárszélesség áll rendelkezésre a 0 °, 15 °, 25 °, 40 ° és az öntözési funkció. 

 

Vásárolja meg az AL-KO Easy PW 2040 magasnyomású mosónkat egyszerűen webáruházunkban, vagy keresse fel szakkereskedőnket. A PW 2040 hatékony támogatás minden tisztítási munkához.

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V
Az akku feszültsége (V) 20 V
Max.nyomás bar-ban 22 BAR
Nettó súly kg 1.35 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 30.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 10 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 56.5 CM
Súly akkumulátorral (kg) 1.7 KG
Doboz méret hossza (cm) 58.5 CM
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (6.67MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (131.39KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.