AL-KO 18 V MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ PW2040

Termék szám: 113859 Csak 10 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Eltávolítja a szennyeződéseket áram- és hálózati vízcsatlakozás nélkül is
  • A vízfelszívásnak köszönhetően bármilyen vízforrással használható: vizesvödör, tó, esővízgyűjtő, csap
  • 5 az 1-ben vízfúvóka
  • Habpermetező rúddal és 6 méteres vízszívó tömlővel
  • Növények öntözéshez is kiválóan alkalmas
  • Akkumulátor és töltő nélkül

Gyakran vásárolják együtt

38 900 Ft
Ez a termék
20 900 Ft
Szállítható
7 990 Ft
Szállítható
36 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

104 690 Ft *

Könnyű, sokoldalú magasnyomású mosó a különféle szennyeződések eltávolításához.

 

PW 2040 magasnyomású mosó az 18 V termékcsaládból 

A mellékelt adapterrel PET-palackot is használhat vízforrásként. A magasnyomású mosó bármilyen vízforrással használható, például esővízgyűjtőből vagy vízcsapról 

A PW 2040 magasnyomású mosó műszaki adatai

Magasnyomású mosót az 18 V család 20 V-os Li-Ion akkumulátora látja el. Opcionálisan 2,5 Ah vagy 5 Ah (nem része a terméknek). Ez maximális 22 bar nyomást eredményez. A víz áramlása 120 l / óra. Nagyon alacsony 1,7 kg-os súlyával (akkumulátorral együtt) nagyon rugalmasan használható. Az alkalmazástól függően használhat habfúvókát vagy nyomócsövet. A 6 m hosszú szívótömlővel köszönhetően még távoli vízforrásokból is tud vizet szívni a hatékony tisztításhoz. Az 5 az 1-ben vízfúvókának köszönhetően 5 sugárszélesség áll rendelkezésre a 0 °, 15 °, 25 °, 40 ° és az öntözési funkció. 

 

Vásárolja meg az AL-KO Easy PW 2040 magasnyomású mosónkat egyszerűen webáruházunkban, vagy keresse fel szakkereskedőnket. A PW 2040 hatékony támogatás minden tisztítási munkához.

 

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Méretek.H(cm) doboz nélkül 56.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 10 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 30.5 CM
Max.nyomás bar-ban 22 BAR
Szállítási magasság 0m Max L/h 120 LPH
Nettó súly kg 1.35 KG
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18V
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.