AL-KO 18 V PÓT KEFE SZETT 2 RÉSZES MB 2010

Termék szám: 113717 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Tartalék kefe szett az AL-KO MB 2010 fugatisztítóhoz2 db a szettben
  • 1x acél- és 1x nejlonkefe
  • Tartós és kopásálló
Cikkszám 113696 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 31 900 Ft 19 990 Ft *

Technikai adatok

Akkus család AL-KO 18 V
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (4.26MB)
Letöltés (33.68MB)
Letöltés (25.62MB)
Letöltés (22.27MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (108.39KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.