AL-KO ENERGY FLEX AKKU SZÍJ ADAPTERREL BBA 40

Termék szám: 113786 Szállításra kész
10% Spórol 20 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • A kézi EnergyFlex termékek most még kényelmesebben használható a munka során, mivel mostantól az akkumulátor az övtáskában, nem pedig a kerti gépben hordozható (az akkumulátor nem része a sz
  • Nagyon kényelmes viselet a különleges párnázás révén
  • Optimális mozgási szabadság az övtáska és a kerti gép egy kattintással történő szétválasztásának köszönhetően
  • Tehermentesíti a karokat. Így kényelmesebben és hosszabb időközökön keresztül végezhető a munka

Az Önnek kínált előnyök:

Az akkumulátor-övtáska adapterrel együtt kapható és az EnergyFlex család alábbi termékeivel használható:

  • LB 4060 típusú lombfúvó
  • LBV 4090 típusú lombszívó
  • GT 4030 típusú szegélynyíró
  • HT 4055 típusú sövényvágó
  • CS 4030 típusú láncfűrész
  • MT 40 típusú Multitool

Vásárolja meg a BBA akkumulátor-övtáskát

Vásárolja meg a BBA 40 típusú AL-KO akkumulátor-övtáskát egyszerűen a webáruházunkban, vagy keressen szakkereskedőt az Ön közelében. Jelentős segítséget kínál a kerti munkájához


akkus öv, bb a40 akku öv, kézi gépekhez akkus öv, akkumulátoros öv

Technikai adatok

Akkus család akku felvétele Energy Flex
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család gépei Energy Flex
Márka AL-KO
Vállpánt típusa hordszíj vállheveder nélkül
Akkus család AL-KO ENERGY FLEX 40V max.
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.