AL-KO ENERGY FLEX AKKU SZÍJ ADAPTERREL BBA 40

Termék szám: 113786 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • A kézi EnergyFlex termékek most még kényelmesebben használható a munka során, mivel mostantól az akkumulátor az övtáskában, nem pedig a kerti gépben hordozható (az akkumulátor nem része a sz
  • Nagyon kényelmes viselet a különleges párnázás révén
  • Optimális mozgási szabadság az övtáska és a kerti gép egy kattintással történő szétválasztásának köszönhetően
  • Tehermentesíti a karokat. Így kényelmesebben és hosszabb időközökön keresztül végezhető a munka

Az Önnek kínált előnyök:

Az akkumulátor-övtáska adapterrel együtt kapható és az EnergyFlex család alábbi termékeivel használható:

  • LB 4060 típusú lombfúvó
  • LBV 4090 típusú lombszívó
  • GT 4030 típusú szegélynyíró
  • HT 4055 típusú sövényvágó
  • CS 4030 típusú láncfűrész
  • MT 40 típusú Multitool

Vásárolja meg a BBA akkumulátor-övtáskát

Vásárolja meg a BBA 40 típusú AL-KO akkumulátor-övtáskát egyszerűen a webáruházunkban, vagy keressen szakkereskedőt az Ön közelében. Jelentős segítséget kínál a kerti munkájához


akkus öv, bb a40 akku öv, kézi gépekhez akkus öv, akkumulátoros öv

Technikai adatok

Vállpánt típusa hordszíj vállheveder nélkül
Akkus család akku felvétele Energy Flex
Márka AL-KO
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO ENERGY FLEX 40V max.
Akkus család gépei Energy Flex
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.