AL-KO ENERGY FLEX AKKUMULÁTOROS LOMBFÚVÓ LB 4060 (akkumulátor nélkül)

Termék szám: 113610 Csak 6 db van raktáron
3% Spórol 30 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • akkumulátoros lombfúvó ,akkus lombfújó lombfúvók ,akkus lombfújó online , akkus lombfúvó , lombfúvó,falavél fúvó, , Kábel nélküli fújáskülönlegesen erős és könnyű lombfújó
  • a két különböző csőrátétnek köszönhetően sokféle helyen használható
  • a fordulatszabályozóval kényelmesen beállítható légáramlás
  • helytakarékos tárolás, mert a csőrátét könnyen levehető
  • az <a title="EnergyFlex" href="https://www.al-ko.com/shop/hu/energyflex" target="_blank" style="color:#E30613">EnergyFlex</a> termékcsalád modellje, ezért <b>nincs hozzá</b> akkumulátor és t

Gyakran vásárolják együtt

30 900 Ft 29 900 Ft
Ez a termék
52 900 Ft 49 900 Ft
Szállítható
17 900 Ft 15 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

95 700 Ft *

Technikai adatok

Csőrátétek 0
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Tud lombot szívni? Nem
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO ENERGY FLEX 40V max.
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
K-érték (m/s^2) 1
Fújási levegősebesség 250 KMH
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 79
Fújási légtérfogat m3/h-ban 330 MQH
Bruttó súly kg 3.6 KG
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Max.működési idő 4.0Ah percben 30 MIN
Termékvonal Comfort
Max.működési idő 5.0Ah percben 40 MIN
Nettó súly kg 1.7 KG
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.