AL-KO ENERGY FLEX AKKUMULÁTOROS LOMBFÚVÓ LB 4060 (akkumulátor nélkül)

Termék szám: 113610 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
  • akkumulátoros lombfúvó ,akkus lombfújó lombfúvók ,akkus lombfújó online , akkus lombfúvó , lombfúvó,falavél fúvó, , Kábel nélküli fújáskülönlegesen erős és könnyű lombfújó
  • a két különböző csőrátétnek köszönhetően sokféle helyen használható
  • a fordulatszabályozóval kényelmesen beállítható légáramlás
  • helytakarékos tárolás, mert a csőrátét könnyen levehető
  • az <a title="EnergyFlex" href="https://www.al-ko.com/shop/hu/energyflex" target="_blank" style="color:#E30613">EnergyFlex</a> termékcsalád modellje, ezért <b>nincs hozzá</b> akkumulátor és t

Technikai adatok

Akkus család AL-KO ENERGY FLEX 40V max.
K-érték (m/s^2) 1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Termékvonal Comfort
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Márka AL-KO
Max.működési idő 4.0Ah percben 30
Tud lombot szívni? Nem
Meghajtó típusa Akkus
Fújási légtérfogat m3/h-ban 330
Fújási levegősebesség 250
Max.működési idő 5.0Ah percben 40
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 79
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.