AL-KO 36 V AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 4055

Termék szám: 113609 Csak 3 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kábel nélküli vágáskönnyű, jól kézhez álló sövényvágó olló optimális ergonómiával
  • Gyémánytcsiszolt kések gondoskodnak a tiszta vágásképről
  • Kellemes munkavégzés a gumis fogónak köszönhetően
  • Praktikus,a védőtok egyúttal fali tartóként is szolgál
  • Minőségi vágólap késütközés védővel

Gyakran vásárolják együtt

47 900 Ft
Ez a termék
63 900 Ft
Szállítható
57 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

169 700 Ft *

Az Ön előnyei

A megfelelő sövényvágás

A megfelelő sövényvágás

A sövény akkor marad sűrű bokros, ha trapéz alakúra vágjuk, vagyis alul szélesebbre, mint felül. Ezzel elkerülhető, hogy az alsó ágak fényhiány miatt elkopaszodjanak.

Tökéletes gondozás

Tökéletes gondozás

A többfunkciós spray kitűnő kenési tulajdonságokkal rendelkezik – ráadásul fellazítja a beragadt elemeket, oldja a korróziót, ápol és tisztít.

Használatra terveztük

Használatra terveztük

Az AL-KO nagy teljesítményű, megbízható és kényelmes sövényvágóival egyáltalán nem jelent problémát, hogy tökéletesen nyírt kisebb vagy nagyobb sövényeink legyenek.

Tökéletes vágás és védelem

Tökéletes vágás és védelem

A tartósan éles, gyémántcsiszolt kések hajszálpontos vágást biztosítanak. Az ütésvédelem védi a kést talaj- vagy fal menti vágáskor, a gép tokja pedig falra is akasztható.

Energy Flex

Energy Flex

With trimmers, hedge trimmers and leaf blowers, the AL-KO 36 V family offers multiple garden tools that can be operated with the same battery.

Mowing the lawn, cutting the hedge or blowing the autumn leaves together with one and the same battery – no problem with the AL-KO 36V family. Best of all, the battery and charger are already included with the lawnmowers, so that only the appropriate handheld tools (without battery) have to be purchased.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Nettó súly kg 2.5 KG
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Akkus család AL-KO 36V
Fordulatszám lendületben/perc 1400
Meghajtó típusa Akkus
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 64
Zajszint garantált LwA[db(A)] 87
K-érték (m/s^2) 1.5
max.vágásvastagság mm-ben 20 MM
Vágóhossz mm-ben 550 MM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Kés típus gyémánt csiszolt
Zajszint mért LwA[dB(A)] 84
Max.működési idő 5.0Ah percben 140 MIN
Max.működési idő 4.0Ah percben 120 MIN
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.