AL-KO 36 V AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ GT 4030

Termék szám: 113608 Szállításra kész
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 42 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Erős, az EnergyFlex termékcsaládba tartozó 40 V-os akkumulátor a kibocsátás-mentes szegénynyírásért (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Rendkívül halk szegélynyírás a nap bármely időszakában
  • Kényelmes, érintéses automatikával működő kezelés és rugalmas kiegészítő fogantyú
  • Pontos vágás a mozgatható nyírófejnek köszönhetően
  • Nagy vágási szélesség, tartalék damilorsó

Gyakran vásárolják együtt

42 900 Ft 39 900 Ft
Ez a termék
44 900 Ft
Szállítható
5 490 Ft
Szállítható
54 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

145 190 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

 

Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító AL-KO akkumulátoros szegélynyírók segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.

 

 

Az AL-KO GT 4030 akkumulátoros szegélynyíró – pontos gyepgondozás kertjében

 

Az EnergyFlex termékcsaládba tartozó AL-KO GT 4030 lítium-ion akkumulátor a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes nyírási eredmények miatt meggyőző. Az erős akkumulátoros szegélynyíró szennyező anyagok kibocsátása nélkül és halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A nagy akkumulátorteljesítmény, a nagy vágási szélesség imponáló. A rugalmas vágófejnek, az állítható kiegészítő fogantyúnak és az érintéses automatikának köszönhető könnyű kezelés, kertjének minden felületén, szélén és szegletében megkönnyíti Önnek a pontos, időtakarékos vágást.

 

Az AL-KO GT 4030 lítium-ion akkumulátoros szegélynyíró műszaki leírása

 

Az erős, 60–80 percig működő 40 V-os akkumulátor és a 30 cm-es vágási szélesség révén az AL-KO GT 4030 lítium-ion akkumulátoros szegélynyíróval még a nagy felületek is hatékonyan nyírhatók. A hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor kb. 90/120 perc alatt feltölthető. A kertjében használható, nagy teljesítményű szegélynyíró kellő energiát kínál ahhoz, hogy még a nehéz helyeken is pontos nyírást végezzen. A rugalmas, 180 fokban elforgatható damilfej, mely növényvédő kengyellel van ellátva, rendkívül pontos nyírást biztosít a gyep szélén, a bokrok alatt és a falak mentén. Az érintéses automatika segítségével könnyen, a nyírás alatt beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy a vágófejet menet közben a talajhoz érinti. A kihúzható, alumíniumból készült, teleszkópos nyélnek köszönhetően a munkamagasság egyedileg beállítható.
Élvezze a szabadságot: Az AL-KO nagy teljesítményű akkumulátoros szegélynyírója ideális a tapasztalt kerttulajdonosok számára, akik időtakarékosan szeretnének dolgozni. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül.
Egy akkumulátor, számos kerti gép: A GT 4030 az EnergyFlex termékcsalád tagja. Ha már van EnergyFlex gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort a GT 4030 típusú szegélynyíróba. Ha most először vásárol GT 4030 szegélynyírót, kérjük, hogy az akkumulátort és a töltőt is rendelje meg (ezek nem képezik a szállítási terjedelem részét).
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).

 

Az AL-KO GT 4030 megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Az AL-KO GT 4030 lítium-ion akkumulátoros szegélynyírót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha erős és pontos akkumulátoros szegélynyírót keres. Ha könnyebb, jól manőverezhető, kisebb vágási szélességgel dolgozó akkumulátoros szegélynyíróra van szüksége a sarkok és a szélek nyírásához, akkor az AL-KO GT 2025 szegélynyírót javasoljuk Önnek.


 

...

Technikai adatok

Termék szám 113608
EAN 4003718058437
Nettó súly kg 2.4 KG
Teleszkópos kar igen
Bruttó súly kg 4.36 KG
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 1.5 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Vágási szélesség damil (cm) 30 CM
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Töltési idő 5.0Ah percben 120 MIN
Max.működési idő 4.0Ah percben 60 MIN
Max.működési idő 5.0Ah percben 80 MIN

Cutting System

Menethossz (cm) 500 CM

Handle system

Állítható fogantyú igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.45MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (241.59KB)
Cikkszám 113280 Szállítható
44 900 Ft
Cikkszám 113524 Szállítható
54 900 Ft
Cikkszám 113349 Szállítható
5 490 Ft
Cikkszám 113281 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 14 900 Ft 12 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.