AL-KO sövényvágó HT 550 Safety Cut

Termék szám: 112680 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

36 900 Ft 34 290 Ft
Ez a termék
45 900 Ft 41 900 Ft
Szállítható
19 900 Ft 18 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

94 680 Ft *

akciós sövénynyíró , al ko sövénynyíró , al ko sövényvágó , elektromos sövénynyíró , elektromos sövényvágó , könnyű sövényvágó ,legjobb sövényvágó ,szegélynyíró sövénynyíró ,sövénynyírók ,sövényvágó 52 cm ,sövényvágó akció ,sövényvágó akciók Strapabíró ház. Biztonsági kábel. Gyémántcsiszolt kések. Beépített vízmérték.

Technikai adatok

Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Meghajtó típusa Elektromos
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Motorteljesítmény wattban 550 W
Vágóhossz mm-ben 520 MM
Bruttó súly kg 4.65 KG
max.vágásvastagság mm-ben 18 MM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.9
Kés típus gyémánt csiszolt
Nettó súly kg 3.6 KG
Fordulatszám lendületben/perc 3200
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.