ÁRAMFEJLESZTŐ 2000i

Termék szám: 130933 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 274 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ideális választás érzékeny elektromos készülékek (pl. számítógép, televízió, rádió) működtetéséhez
  • A zárt ház lehetővé teszi a halk működést..
  • Kempingezéshez, szabadidő eltöltéshez és kerti kint tartózkodáshoz kiválóan alkalmas.
  • 230 V-os csatlakozó az egyszerű áramvételezés érdekében.A feszültség ingadozás érzékenyebb készülékek esetén is elkerülhető az áramátalakító technológiának köszönhetően, például számítógép,
  • Teljesen elektronikus szabályozás automatikus fordulatszám-igazítással
  • Üzembiztos az automatikus olajszabályozó-kapcsolónak köszönhetően

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Max.működési idő órában 5 H
Nettó súly kg 21 KG
Készülék típus Felszerelés
Méretek.M(cm) doboz nélkül 45.5 CM
Meghajtó típusa Benzines
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 28 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 49 CM
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.