ÁRAMFEJLESZTŐ 2000i

Termék szám: 130933 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ideális választás érzékeny elektromos készülékek (pl. számítógép, televízió, rádió) működtetéséhez
  • A zárt ház lehetővé teszi a halk működést..
  • Kempingezéshez, szabadidő eltöltéshez és kerti kint tartózkodáshoz kiválóan alkalmas.
  • 230 V-os csatlakozó az egyszerű áramvételezés érdekében.A feszültség ingadozás érzékenyebb készülékek esetén is elkerülhető az áramátalakító technológiának köszönhetően, például számítógép,
  • Teljesen elektronikus szabályozás automatikus fordulatszám-igazítással
  • Üzembiztos az automatikus olajszabályozó-kapcsolónak köszönhetően

Technikai adatok

Márka AL-KO
Motor fajta 4 ütemű
Motorhengerek száma 1
Termékvonal Premium
Méretek.H(cm) doboz nélkül 49.9 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 45.5 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 28.5 CM
Készülék típus Felszerelés
Nettó súly kg 21 KG
Meghajtó típusa Benzines
Használati utasítások Letöltés (11MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (140.46KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.