Áramfejlesztő AL-KO 2000i

Termék szám: 130933 Csak 4 db van raktáron
29% Spórol 325 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • <p>Könnyű, kompakt áramfejlesztő kisebb feladatok elvégzéséhez</p>Kellemesen hordozható a fogantyújának köszönhetően.
  • A zárt ház lehetővé teszi a halk működést..
  • Kempingezéshez, szabadidő eltöltéshez és kerti kint tartózkodáshoz kiválóan alkalmas.
  • 230 V-os csatlakozó az egyszerű áramvételezés érdekében.A feszültség ingadozás érzékenyebb készülékek esetén is elkerülhető az áramátalakító technológiának köszönhetően, például számítógép,

Gyakran vásárolják együtt

325 900 Ft 229 900 Ft
Ez a termék
2 900 Ft
Csak 1 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

232 800 Ft *

1800 wattos áramfejlesztő ,aggregátor áramfejlesztő ,akciós áramfejlesztő ,al-ko áramfejlesztő ,benzines áramfejlesztő ,benzines áramfejlesztő ár , benzinmotoros áramfejlesztő , generátor benzines m, generátor vagy aggregátor ,al-ko inverter generátor 2000i al-ko inverter generátor

Technikai adatok

Nettó súly kg 21 KG
Készülék típus Felszerelés
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Max.működési idő órában 5 H
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.