Optimális vágó- és gyűjtőeredmény az aerodinamikus házformának köszönhetően nagy kidobónyílással. Fűgyűjtő telítettségjelzővel és nagy kiöntőnyílással, központi vágómagasságállítás, ergonómikusan formált tolókar, hátsókerékhajtás 1 fokozatban. Praktikus első hordfogantyú, golyóscsapágyazott kerekek – könnyen tolható. Optimális vágó- és gyűjtőeredmény az aerodinamikus házformának köszönhetően nagy kidobónyílással. Fűgyűjtő telítettségjelzővel és nagy kiöntőnyílással, központi vágómagasságállítás, ergonómikusan formált tolókar, hátsókerékhajtás 1 fokozatban. Praktikus első hordfogantyú, golyóscsapágyazott kerekek – könnyen tolható. classic fűnyíró,akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm,al ko benzines fűnyíró benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko,Briggs motoros fűnyíró, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró,

Technikai adatok

Első kerékátmérő mm-ben 180
Márka AL-KO
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Nettó súly kg 29.2
Golyóscsapágyas kerekek igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 220
Fűgyűjtővel Igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Funkciók 2in1
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Oldalkidobás nem
Mulcsozás nem
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Vágásszélesség cm-ben 46
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Fűgyűjtő térfogat liter 65
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Meghajtó típusa Benzines
Fűnyíróház változat Classic
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Bruttó súly kg 33.6
Gyűjtés igen

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.