Fűnyíró 51.6 Sp-b Plus Highline

Termék szám: 119741 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Kényelmes központi magasságállítás
  • Motor jelentősen alacsonyabb olajfelhasználással
  • XL- kerekek az egyszerű haladásért
  • Ergonomikusan formált vezetőkar
  • Erőkímélő kerékhajtás 1 fokozatban

Magas innovációs fokozat és moder design. Mindezt egyesítim magában "Highline"-benzines fűnyíróink és így ideális partnere lesz a gyep ápolásában.


5.16 SP-B PLUS Highline benzines fűnyíró

Elegáns és kényelmes -5.16 SP-B PLUS Highline benzines fűnyíró az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok emelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Highline" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.


Highline 51.6 SP-B PLUS benzinesf fűnyíró műszaki adatai

51 cm-es vágószélességével a Highline 51.6 SP-B benzines fűnyíró a nagy kertekben (1800 m2--ig) is gyorsan levágja a gyepet.A vágási magasság állítása központilag 7 fokozatban 30 -80 mm-ig történik. A 2,4 kW-os Briggs&Stratton motornak és az 1 fokozatú kerékhajtásnak és az XL kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 4INONE funkció magába foglalja a fűnyírást, a fűgyűjtést és a mulcsozást valamint az oldalkidobást - az ergonomikusan formált vezetőkar pedig munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez házzal a MaxAirflow technológiának köszönhetően a 70 literes telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


Higline 51.6 SP-B benzines fűnyíró vásárlás és alternatívák

Vegye meg a Highline 51.6 SP-B benzines fűnyírót egyszerűen online üzletünkben vagy keressen egy szakkereskedést a közelében. A Highline 51.6 SP-B benzines fűnyíró hatékony segítséget nyújt a gyepápolásban. Szeretne egy benzines fűnyírót 46 cm-es vágószélességgel? Ebben az esetben az 46.6 SP-B PLUS benzines fűnyírót ajánljuk Önnek.

Technikai adatok

Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Fűgyűjtővel Igen
Gép teljesítmény kW-ban 2.4
Funkciók 4in1
Termékvonal Comfort
Gyűjtés igen
Automata szivatóval felszerelt Igen
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Teljesítmény kW-ban 2.4
Fűgyűjtő térfogat liter 70
Márka AL-KO
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Motor fajta 4 ütemű
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Vágásszélesség cm-ben 51
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Fűnyíróház változat Highline
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Kés típus gyémánt csiszolt
Meghajtó típusa Benzines
Szivató nem
Kések száma 1
Golyóscsapágyas kerekek igen
K-érték (m/s^2) 2
Oldalkidobás igen
Mulcsozás igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 88
Első kerékátmérő mm-ben 200
Zajszint mért LwA[dB(A)] 96
Motor típus B&S 650EXi
Összecsukható tolókar igen
Elektromos indítás nem
Motorhengerek száma 1
Fordulatszám óra/perc 2800
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.